USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Вища рада правосуддя дала дозвіл на утримання під вартою судді-вбивці Тандира

27 Травня 2023 18:58
Вища рада правосуддя надала дозвіл на утримання під вартою судді Макарівського районного суду Олексія Тандира, який у ніч на 26 травня був в автівці, що збила на смерть нацгвардійця Вадима Бондаренка.

Відповідне рішення одноголосно ухвалили 14 членів ВРП. Таким чином задоволено подання заступника Генерального прокурора про надання згоди на утримання під вартою судді, пише УНІАН.

«Вища рада правосуддя вирішила подання заступника генеральног опрокурора Войтенка Антона Борисовича про надання згоди на утримання під вартою судді Макарівського районного суду Київської області Тандира Олексія Віталійовича задовольнити, надати згоду на утримання під вартою», – йдеться в оголошеній результативній частині рішення.

Нагадаємо, вчора Олексію Тандиру оголосили підозру, а сьогодні примусово відібрали біологічні зразки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus