USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Визначили найшвидшу школу Луцька

13 Травня 2017 16:27
В естафетному забігу серед шкіл міста перемогли учні луцької гімназії №21 імені Михайла Кравчука.

Змагання відбулись в рамках міжнародної матчевої легкоатлетичної зустрічі U-20 Україна-Кіпр-Ізраїль-Румунія-Білорусь, яка цими днями триває на міському стадіоні «Авангард».

Перед офіційним відкриттям відбувся естафетний забіг. Відповідно до його правил, учасник починав рух, долав певну дистанцію та передавав естафетну паличку наступному. Всього до боротьби за найпрудкішу школу міста долучились 8 загальноосвітніх закладів Луцька.

Найшвидшими виявились представники луцької гімназії №21. П’ятикласник Микола каже, що попередньо до змагань тренувався, хоча легкою атлетикою ніколи професійно не займався. У хлопця інше спортивне хоббі і пристрасть – футбол. «Я чотири роки займаюсь футболом», - розповів п’ятикласник.
Зазначимо, що переможці отримають цінні призи від організаторів дійства.

Нагадаємо, десятки спортсменів з України, Білорусі, Кіпру, Румунії та Ізраїлю завітали до Луцька на міжнародну матчеву легкоатлетичну зустріч U-20 Україна-Кіпр-Ізраїль-Румунія-Білорусь. Два дні триватиме спортивне дійство королеви спорту, яке визначить найкращих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus