USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вже цієї суботу у Луцьку визначать переможця «WMA-2017»

11 Травня 2017 11:16
Фінал та гала-концерт наймасштабнішого вокального проекту Волині «WMA-2017» відбудеться у Луцьку 13 травня.

Протягом двох місяців дванадцять найкращих співаків області мала змогу позмагатися за головні призи у вокально-музичному проекті «WMA-2017».

Минулої суботи, 6 травня, журі проекту визначила трійку найталановитіших та найсильніших співаків, які протягом двох місяців боротьби, показали свої найсильніші сторони таланту. І вже 13 травня о 18:00 в Луцькому палаці культури «Просвіта» (вул. Б. Хмельницького,1) відбудеться грандіозний гала-концерт, на якому присутні зможуть дізнатися ім’я переможця весняного сезону «WMA-2017».

Як зазначають організатори, на гостей заходу чекають надзвичайні виступи фіналістів під супровід Worship Empire; Галина Конах та вихованці вокальної школи «Соловей»; балет від студії класичного танцю «Жизель»; Театр мод від «Grace Model Hause»; Даша Осса; Дарця Глушенко, Катерина Гулюк, Тетяна Яцишина, Михайло Кліш та ін. переможці минулих сезонів проекту.

«Це буде феєрично та незабутньо! Ми чекаємо саме на тебе!» - кличуть усіх організатори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus