USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Я не ховаюся за депутатською недоторканністю, - Парасюк

21 Березня 2017 13:28
Сутичка на блокпосту біля Слов'янська Донецької області - це провокація з боку правоохоронних органів.

Таку заяву зробив народний депутат Володимир Парасюк в ексклюзивному коментарі телеканалу NewsOne.

За його словами, ще до початку конфлікту він отримав від працівників правоохоронних органів дозу сльозоточивого газу і кілька ударів гумовим кийком, що і спричинило конфлікт.

Нагадаємо, ввечері 14 березня на блокпосту біля Слов'янська виник конфлікт через відмову групи з більш ніж 35 осіб проходити перевірку. Учасники блокади заявили, що поліція побила нардепа Парасюка разом з соратниками, а також труїла їх газом. У поліції запевняють, що нардеп почав бити силовиків і намагався відібрати у них зброю.

Народний депутат Надія Савченко запропонувала зняти недоторканність з нардепів Володимира Парасюка і Сергія Пашинського. Що стосується Володимира Парасюка, зауважимо, народний депутат Ігор Гузь висловив підтримку йому особисто та усім учасникам економічної блокади окупованих територій та обгрунтував, чому виступатиме категорично проти зняття з Парасюка недоторканності.

"Проти правоохоронців ніхто не застосовував силу, а вони націлили вогнепальну зброю на учасників торгової блокади Донбасу, тим самим спровокувавши конфлікт", - підкреслив Парасюк.

Також він назвав президента України Петра Порошенка брехуном і розкритикував нову поліцію.

"Наш президент - брехун, який розповідає всім, що у нас нова поліція. Це ніяка не нова поліція і добровольці, а старі співробітники міліції, які довго думали, що їм робити і кому служити, коли почалася війна на сході України", - заявив Парасюк.

Варто відзначити, що, за словами нардепа, в зв'язку з поїздкою на Донбас він написав заяву на відпустку, однак спікер парламенту Андрій Парубій відмовився її підписувати. Також він повідомив, що пробув на сході України тиждень і запевнив, що не боїться зняття депутатської недоторканності в зв'язку з конфліктом під Слов'янськом.

"Я ніколи не ховався за недоторканністю, і якщо будуть голосувати за її зняття, нехай голосують, я не боюся цих політичних замовлень і дискредитації, яку вони роблять останній тиждень, поливаючи мене брудом. Я нічого незаконного не зробив і не вважаю себе винним. Я тільки захищав своїх рідних. Тому я не буду кудись бігти або просити, щоб хтось не голосував", - запевнив Парасюк.

Також він анонсував, що вже завтра збирається знову відправитися Донбас, оскільки переконаний, що Верховна Рада не має політичної волі, щоб приймати важливі для країни рішення.

"Більш дієвим способом є підтримка блокади або інші акції протесту", - підсумував нардеп.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
факт Показати IP 21 Березня 2017 13:43
Як то гарно сказати про Парасюка... Не гарна людина - редиска і не правду каже, це так культурно, без матюків!!!
бе-е до факт Показати IP 21 Березня 2017 14:37
навіть гарна людина -це не професія! а невміло махати руками прикриваючись мандатом і тягнути своіх родичів на блокпост-це може тільки розумово обмежена людина з нестійкою психікою
123 Показати IP 21 Березня 2017 14:58
Селюк задрипанный!
Гость Показати IP 21 Березня 2017 15:22
Я за снятие с Парасюка неприкосновенности. Только одновременно с остальными депутатами с судьями.
Барига Показати IP 21 Березня 2017 18:45
коментар було видалено
васько попердяйчик Показати IP 21 Березня 2017 22:10
Парасюк ГЕРОЙ УКРАИНЫ! Пеця Липецкий-РАШЕН долой,геть! Дайте расеи свои чиколадкы!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus