USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Ягодинського митника підозрюють у фінансових махінаціях

8 Жовтня 2014 16:46
Слідчий відділ прокуратури Волинської області розпочав кримінальне провадження за фактом службової недбалості інспектора митного поста "Луцьк" Ягодинської митниці, - повідомили у прес-службі прокуратури області.

Під час перевірки, яку здійснила прокуратура Волині з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері, встановили, що цей службовець під час митного оформлення автомобілів марки "Mercedes Vito" задокументував їх як вантажні транспортні засоби, а не вантажопасажирські, занизивши таким чином суми митних платежів, які мали надійти до бюджету.

З такими порушеннями вимог Митного кодексу України працівник митниці оформив 10 автівок, завдавши державі збитків на загальну суму майже 733 тисячі гривень.

Триває досудове розслідування.

До слова, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що на Ягодині незаконно розмитнили 700 автомобілів. За фактом зловживання службовим становищем посадовими особами Ягодинської митниці, внаслідок якого держава втратила понад 44 мільйони гривень, відкрили кримінальне провадження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Хлоп Показати IP 8 Жовтня 2014 17:27
Мені просто цікаво: якщо Віто взагалі без сідушек, окрім двох передніх, та без бокового скла - це вантажний чи вантажопасажирський? Є якась офіційна градація?
лучанин до Хлоп Показати IP 8 Жовтня 2014 19:18
тип кузова, комплектацію, рік випуску, тип мотора та інше по Мерседес Вито можна встановити по vin коду, навіть в онлайн режимі.
студент до Хлоп Показати IP 8 Жовтня 2014 21:33
Не смішіть курей там усі подонки.
Баба Показати IP 8 Жовтня 2014 17:48
Митники усі в Україні махінатори, секрет написали!
Капітан Показати IP 8 Жовтня 2014 19:33
Поки буде існувати така система розмитнення , нічого тут не змінеш !!! Те що зробив цей хапуга , робить кожен , хто розмитнює тр .засоби . Впевнений ! Що так на любому переході ! Ці фішки знає вже давно любий " гонщик "-професіонал зі стажем . Хтось вже давно за це получив , а він молодий зелений поманився на доллар . Лохонувся попав ! VIN- код МВ VITO говорить все . Посадіть на розмитнення касира з банку , приберіть там ще пару лишніх посад в цьому механізмі і буде толк . Гарний термін - недбалість !!! За це треба давати десять років розстрілу , а він і далі залишиться в цій структурі .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus