USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Як оформити автоцивілку*

16 Лютого 2022 17:07
Щомісяця зростає кількість водіїв, які віддали перевагу оформленню саме електронного поліса автоцивілки. За минулий рік кількість людей, які оформили електронну автоцивілку, зросло на 50%.

Укладення договору ОСЦПВ через інтернет

Автоцивілку полюбляють не всі водії. Деякі навіть ставляться до неї напрочуд негативно. Але коли з’явилась можливість оформлювати поліс автоцивілки онлайн, цим почали користуватися багато водіїв. Це зручно та можна чимало заощадити. Особливо, якщо купити електронний поліс автоцивілки на безкоштовному агрегаторі Ukasko https://ukasko.ua/uk/insurance/oscpv/u-lucku, підібравши найвигіднішу та найнадійнішу страховки шляхом порівняння пропозицій від різних страхових компаній, а також їх рейтингів, відгуків та показників.

Щомісяця зростає кількість водіїв, які віддали перевагу оформленню саме електронному полісу автоцивілки. За минулий рік кількість людей, які оформили електронну автоцивілку, зросло на 50%. Це чимало водіїв. Тому давайте розберемося, що приваблює водіїв у електронному полісі ОСЦПВ та як купити автоцивілку онлайн.

Вибір страхової компанії

Почнемо з того, що на Юкаско набагато легше купити автоцивілку онлайн так, щоб не помилитися у її надійності. Як купити надійну страховку?

1. Ви переходите на сайт Ukasko та вводите в онлайн-калькулятор параметри авто, місто прописки та розраховуєте вартість автоцивілки. Це займає одну хвилину.

2. Після цього ви побачите на сторінці варіанти ОСЦПВ, які пропонують різні страхові компанії.

3. Зверніть увагу на те, що у кожної пропозиції різна вартість, яка змінюється, якщо обрати розмір франшизи.

4. Окрім ціни на картці є також інформація про страхову компанію. Зображено її рейтинг та відгуки. А якщо натиснути на назву страхової компанії, та перейти на її сторінку, то ви зможете побачити детальну інформацію про цю компанію: її контакти, наявну ліцензію тощо.
Рейтинги та те, як змінювались показники страхової компанії, а також чинність її ліцензії є найважливішими показниками під час вибору надійної автоцивілки. Тому слід звертати увагу не лише на її вартість.

Перелік документів, необхідних для оформлення ОСЦПВ

Для того, щоб купити автоцивілку онлайн на https://ukasko.ua/uk, вам потрібно буде мати поряд із собою паспорт, ІПН, документи на транспорт та картку банку, щоб оплатити поліс. Це основні документи для оформлення автоцивілки. Також, якщо у вас є пільги, треба буде вказати й цей документ, заповнюючи поліс.

Не забувайте вказувати точну та правдиву інформацію під час оформлення автоцивілки. Бо інакше можуть виникнути проблеми з виплатою або з розміром страхового відшкодування. Також після оплати поліс приходить на вказану адресу електронної пошти. Перевірте правильність написання даних перед сплатою.

Оплата полісу

Всі страховки, що доступні для оформлення на сайті Ukasko, мають чесні ціни. Вони вказані напряму від страхової компанії, без процентів, комісій або якихось скритих платежів. Також зауважте, що купити автоцивілку онлайн на агрегаторі ви можете зі знижкою до 25%. Сайт робить ці знижки за свої кошти, гарантуючи найнижчу ціну на ринку.

Після того, як ви розрахуєте вартість автоцивілки онлайн та порівняєте пропозиції від різних страхових компаній, поліс, який вам найбільше сподобався та підходить за всіма параметрами, ви можете оформити відразу на сайті. Для цього натисніть на кнопку «Купити» та заповніть необхідну інформацію. Для оплати підійде карта будь-якого українського банку, а також інші платіжні сервіси, наприклад, LiqPay, WayForPay та інші.

Ще цікавий момент. Якщо ви знайшли вигідну пропозицію автоцивілки на Юкаско, але ваш поліс все ще чинний, щоб не втрачати нагоди, ви можете оформити страховку зараз, але обрати датою початку дії автоцивілки той день, який вам потрібен. Тобто коли спливає термін чинності вашого полісу. Це зручно, бо ви не забудете про те, що ваш поліс закінчився. Та вигідно, бо ви змогли чимало заощадити на автоцивілці та не платили агенту за оформлення ОСЦПВ. А часу на оформлення полісу автоцивілки онлайн треба 10-15 хвилин. У автоцивілки онлайн переваги з будь-якого боку! Переконайтеся у цьому разом з Ukasko!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus