USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Як «Волинь» готується до весняної частини чемпіонату. Відео

2 Березня 2018 19:57
На відміну від клубів української Прем'єр-ліги, команди з нижчого дивізіону зараз відчувають себе значно краще. Вони тренуються і грають в комфортних умовах. Цього року більшість команд з Першої ліги готуються до весняної частини чемпіонату в сонячній Туреччині, у тому числі й «Волинь», яка уже другий збір проводить у місті Белек.

Про це йдеться у матеріалі каналу Футбол.

За час зборів лучани провели 5 контрольних поєдинків, але цього замало, аби поставити командну гру, адже на весняну частину чемпіонату клуб готує більше 20 нових футболістів.

"Більшість хлопців ми підбирали після тренування з тренерами, декого з них знали і слідкували за їхніми виступами. Зараз не так просто знайти хороших виконавців", - розповідає наставник лучан Віктор Богатир.

ЧИТАТИ ЩЕ: ГОЛОВНИЙ ТРЕНЕР «ВОЛИНІ» ПІДСУМУВАВ ПЕРШИЙ ТИЖДЕНЬ ЗБОРІВ

Також він наголосив на тому, що тренерському штабу довелося дещо змінювати тактичну побудову команди. "Більшість ігор ми грали однією тактикою, але зараз трохи перебудовуємо гру, адже мені не дуже сподобалось як ми виступали у тих іграх", - зауважив Богатир.

Спортивний директор клубу Валентин Кошельник на питання журналістів стосовно завдань команди сказав, що "Волинь" повинна повернутись до елітного дивізіону. "Задача у нас чтіка: цього року залишаємось у першій лізі, наступного - вийти до прем'єр ліги. тому чекайте нас через рік у ПЛ", - затвердив Кошельник.

ЧИТАТИ ЩЕ: «МИ НЕ ПРИЙШЛИ СЮДИ, ЩОБ РОЗВАЛИТИ КЛУБ», - НОВЕ КЕРІВНИЦТВО ФК «ВОЛИНЬ»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus