USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Які райони Волині кращі у волейболі

9 Грудня 2014 08:15
Обласна спартакіада згідно з програмою сільських спортивних ігор Волині визначила чергових лідерів. Спортивні змагання відбулися 7 грудня в селищі Ратне.

Фіналістів та гостей змагань привітали голова Ратнівської РДА Лариса Цепух та заввідділом обласної ради ВФСТ «Колос» Сергій Скиданюк. Всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих бійців в зоні АТО.

До фіналу потрапили спортсмени Луцького, Ковельського, Любешівського та Ратнівського районів. Впевнену перемогу здобули волейболісти Луцького району, які продемонстрували справжню чемпіонську гру в атаці, в захисті, на блоці і не залишили шансів на успіх іншим командам.

Запекла боротьба розгорнулася за друге та третє місця. Команди Ковельського, Любешівського, Ратнівського районів почергово здобули перемоги одна над одною. Та щоб визначити володарів срібних та бронзових нагород суддівській колегії знадобилося рахувати додаткові показники виграшних та програшних партій, за якими друге місце здобули спортсмени Ковельського району, третє місце – Ратнівського району, на четвертому місці волейболісти Любешівського району.

Слід відзначити хорошу підготовку місця проведення змагань, високий рівень гри спортсменів та гарну підтримку вболівальників своєї місцевої команди.

Переможці та призери змагань нагороджені кубками, медалями та грамотами облради ВФСТ «Колос» АПК України.

Наступним видом згідно з програмою обласних сільських спортивних ігор будуть змагання з міні-футболу, які відбудуться 14 грудня в Луцьку в спорткомплексі «Колос».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus