USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Якою є ситуація з призовниками на Волині

25 Травня 2015 17:35
У відповідності з планом Президента України, на службу до військових частин Волинської області потрібно відправити 480 призовників. Однак, за станом на сьогодні, туди прибуло лише 332 призовники, що складає 65 % від необхідної кількості.

Про це під час оперативної наради у голови Волинської ОДА Володимира Гунчика сьогодні, 25 травня, повідомив виконувач обов’язків комісара Волині Роман Кулик.

З його слів, уже наступного тижня, у період з 27 по 28 травня, 65 волинських призовників відправлять у навчальні центри для підготовки зв’язківців, що знаходяться у містах Рівному та Яворові. Як пояснив військовий комісар, команди укомплектовані на 100 %, також повністю вкладений увесь необхідний резерв. Завершення відправок, а це – 83 призовники, планується закінчити до 24 червня 2015 року. Призваних громадян направлять до навчальних центрів задля підвищення рівня їх підготовки та визначення спеціальності.

Зі слів Романа Кулика, Волинська область готова виконати планові завдання із призову на 100%.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що на Волині підтвердили інформацію про шосту та сьому хвилі мобілізації. Окрім того, на Волині існує низка об’єктивних причин, які суттєво впливають на перешкоджання виконання мобілізаційних норм. Тим часом близько 50 тисяч кадрових російських бойовиків наразі перебувають на кордоні України з РФ. Тож ситуація на сході залишається напруженою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Оксана Показати IP 26 Травня 2015 10:38
Молоді рожевощокі керівники Міської ради вирішили добровольцями піти на війну, а виборами знехтували. МОЛОДЦІ!!!!
євген до Оксана Показати IP 26 Травня 2015 14:19
не дочекаєтесь ми не підемо і під дулом автомата.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus