USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Юна лучанка потребує допомоги у боротьбі за життя

28 Березня 2016 21:30
Вікторія Парфенюк – дівчина, яка у свої неповні 20 знає ціну життя та як сильно за нього потрібно боротися.

У 2010 році їй поставили діагноз, який змінив усе життя – системний червоний вовчак, тромбофлебіт, люпус-нефрит, гіпоталамічний синдром, артифосфоліпідний синдром. Відтоді дороговартісне лікування в Україні та за її межами стало просто життєво необхідним. Дівчина змушена регулярно проходити лікування у державних лікарнях Луцька, Київській клініці «Охматдит», а також у німецькій клініці «Шаріте» (м. Берлін).

Нещодавно Вікторія повернулася з Берліну, де їй і призначили необхідний курс лікування. Нажаль, через фінансові труднощі, вона не змогла залишитися під пильним наглядом німецьких спеціалістів. Тож виконання призначень лікарів німецької клініки контролюватимуть вітчизняні спеціалісти.
«Наша організація уже тривалий час допомагає Вікторії, адже самостійно з такою хворобою дівчинка справитися не може. Медикаменти та постійні обстеження потребують чималих витрат, на які коштів у сім'ї катастрофічно не вистачає (постійний дохід сім'ї – це лише мінімальна зарплатня матері). Тож закликаємо усіх небайдужих допомогти цій дівчинці, адже від такого лиха ніхто не застрахований», – розповідає представник ГО «Фундація розвитку громад» Галина Курус.

Банківські реквізити для пожертв з позначкою «на лікування Парфенюк Вікторії»:

- картка «ПАТ КБ Приватбанк» 5169 3305 0563 6214 (Михальчук Роман Ростиславович, голова ГО «Фундація розвитку громад»);

- р/р 26009055504051, «ПАТ КБ Приватбанк», МФО 303440, ЄДРПОУ 37707135.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus