USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Ющенко не хоче виселятися з президентської дачі

20 Серпня 2010 09:16
Екс-президент України Віктор Ющенко продовжує жити в президентській резиденції в Конча-Заспі під Києвом.

Крім того, Ющенко володіє будинком у селі Нові Безрадичі в 35 кілометрах від Києва. Однак, за інформацією видання Kyiv Post, Ющенко зараз більше часу проводить за кордоном, - повідомила 19 серпня ТСН.

Ющенко послідував прикладу своїх попередників: Леонід Кучма і Леонід Кравчук також залишили за собою державні резиденції після закінчення терміну своєї президентської каденції.

Прес-секретар Ющенка Ірина Ванникова повідомила, що екс-президент не буде жити там постійно.

«Ющенко проживає в Конча-Заспі тимчасово, поки його будинок у Нових Безрадичах не відремонтують після пожежі, що сталася в квітні. Чи український президент повинен жити на вулиці? Треба ставитися до президента України з повагою», - сказала Ванникова, яка, як пише видання, не змогла пояснити, чому Ющенко не вибрав для тимчасового проживання свою київську квартиру або дачу поблизу Яремча.

Раніше Ющенко заявляв, що погодиться з будь-яким рішенням Януковича щодо свого подальшого проживання.

«Як розпорядиться майбутній президент по відношенню до мене - це питання до нього. Скаже на вокзалі, буду на вокзалі, скаже за законом, є таке рішення - я його прийму», - заявив він.

У розпорядженні Віктора Ющенка опинилися і дача в Конча-Заспі, і водії, і кухарі. Саме на нинішній дачі Ющенка жив Кучма в роки свого президентства, а після відходу з поста отримав інший будинок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Колишній нашоукраїнець Показати IP 20 Серпня 2010 10:53
Який сором!
Сергій Показати IP 20 Серпня 2010 12:15
На місці Януковича сказав би живи на вокзалі, побачив би, чи він людина слова. Але тут нема, що перевіряти, ми знаємо хто він, своє отруєння не розслідував навіть за стільки років... Посміховисько сам з себе зробив
Ястребок Показати IP 20 Серпня 2010 17:51
Якщо людина третій президент України Віктор Ющенко, то це назавжди. А можна я нагадаю, що Ігор Гузь і його нацпослідовники саме Віктора Ющенка (не Тимошенко, не Костенка і не Тягнибока!) підтримували на останніх наразі президентських виборах? Блог Гузя на "ВН" не дасть збрехати, якщо тільки той запис не видалений!
Fantom Показати IP 21 Серпня 2010 11:09
ая-яй ! нема де жити бідному президенту))
VSC Показати IP 21 Серпня 2010 11:09
Какой президент не мечтает стать миллиардером? Этого ненавижу за то, что своими действиями привел к власти бандитов.
НЕ так до VSC Показати IP 21 Серпня 2010 16:55
Бандити сидять у тюрмах а при владі нормальні конструктивні і толкові люди. Результат волевиявлення народу!!! Рахуйтесь з цим.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus