USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Філарет вийшов на центральну площу Луцька

8 Червня 2014 20:29
Патріарх Київський і всієї Русі-України Філарет запевнив лучан в тому, що майбутнє країни ще попереду, і з Божою допомогою Україні вдасться перемогти всіх ворогів. Також висловив сподівання, що у цьому країні допоможе новообраний Президент Петро Порошенко.

Про це Патріарх заявив під час урочистої промови в кафедральному соборі Святої Трійці.

Особисто зустріти Філарета прийшли сотні лучан та керівники області. Люди вишикувались живим ланцюгом, ті, хто стояв ближче до доріжки, якою йшли святі отці, мали змогу попросити в них Божого благословення.

Урочиста промова Патріарха Київського і всієї Русі-України тривала недовго. Зокрема Філарет привітав містян зі світлим святом Трійці та запевнив: з Божою допомогою українці зможуть подолати всі незгоди. Також очільник Української православної церкви Київського патріархату висловив сподівання, що у подоланні негараздів країні допоможе новообраний президент:

«Нехай Господь дає йому силу та мудрість, щоб виконав те, що пообіцяв країні під час інавгурації», - сказав у своїй промові Філарет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
А Показати IP 8 Червня 2014 21:41
Шиба тут,як тут.Він наче народжений для того,щоб крутитися і облизувати вищих і знаних,з користю для себе.
Анонім Показати IP 8 Червня 2014 22:10
А чому фотографії повторюються? Як у Верховній Раді, якщо з першого разу не зрозумів, є друге читання.
щодо Шиби Показати IP 8 Червня 2014 22:17
нічого не кажу про його громадську і політичну діяльність, але він активний парафіянин собору, якщо будете частіше заходити, то можете поспостерігати, що він щонеділі є в храмі.
Корінний лучанин до щодо Шиби Показати IP 9 Червня 2014 09:11
А навіщо за ним спостерігати, хіба за цим ходимо в СОБОР? Ви напевно за ним слідкуєте скрізь. Йому є що замолювати!!!
Горохівець до щодо Шиби Показати IP 10 Червня 2014 09:12
Гріхи його важкі... чотири молоді душі на його совісті. А не спокутував, не відсидів як належить, в реанімації переховувався. Знає, що Бог не забув....
самаритянин Показати IP 9 Червня 2014 09:51
Людей в церквах повно, але, подумайте: чи кількість доброти стала більшою? А корупція? А кількість розлучень? Дивно якось виходить, з одного боку стільки віруючих, а з другого - аморальність, корупція, злість... Може, треба перестати займатися показухою, а почати вірити серцем.
кутюр'є Показати IP 9 Червня 2014 10:25
А Вітер костюма нового може купити зі своєї зарплати? Кожен день на роботі, на інавгурації Порошенка, потім у соборі... і все в одному і тому...:)
модник до кутюр'є Показати IP 10 Червня 2014 13:41
Діло мужика - мужиком бути, а не пі*арком вилизаним. Скромність в одязі - признак виваженості і правильних моральних цінностей, якщо не показуха, звичайно
православний Показати IP 9 Червня 2014 14:07
А грекокатолик Шиба всіх попів обціловує - православних і неправославних. Хоче в рай потрапити. Разом з попами. Взагалі, Україна перестала бути світською державою. Попи де-факто відмінили 35-ту статтю Конституції. В перших рядах всіх заходів - гапони, а за ними - чиновники. По силі релігії ми вже на рівні з Єменом, Саудівською Аравією, Кувейтом. А мо і нижче.
витя Показати IP 9 Червня 2014 14:48
Небуду казати що Шиба святий, проте його часто можна зустріти в соборі, і не тільки по великих святах!!! як на мене це щось говорить про людину!!!
Горохівець до витя Показати IP 10 Червня 2014 09:20
Можна зустріти, і переважно поближче батюшок. Скромного богобоязливого грішника з нього не виходить. PR-риться не відсидівший за вбивство 4-х хлопців. Хоче весь час бути на виду, а в час виборів він уже і на халяву засвічений. Пане Шиба - чим ближче до попа, тим дальше від бога.
читач до всіх Показати IP 9 Червня 2014 22:05
Друзі.Вам ще ненадокучило один одного гадити?"вийми колоду раніше зі свого ока.а потім тріску з чужого" і тоді все стане на своі місця.а то всі такі правильні.
10 Показати IP 10 Червня 2014 09:23
Шиба в позі... може дулю дадуть, господи, хоч півдулі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus