USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З луцькими «маршрутниками» поговорять про їхню поведінку

28 Березня 2018 21:22
Найближчим часом в обласному центрі Волині відбудеться круглий стіл щодо питань культури перевезення та правил поведінки водіїв.

Про це стало відомо 28 березня під час засідання 39-ї сесії Луцької міської ради.

Як повідомила депутат Алла Надточій, в січні вона писала звернення з проханнями провести круглий стіл з перевізниками, аби врегулювати питання культури перевезення, правил поведінки, втім круглий стіл і досі не був проведений, тож вона поцікавилася, коли це відбудеться.

Своєю чергою виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт зауважив, що оголошення про проведення круглого столу буде найближчим часом.

«Попрошу секретаріат взяти питання на контроль, аби після оголошення дати проведення круглого столу цю інформацію повідомили депутатам», - резюмував Пустовіт.

Нагадаємо, вже запущена регуляторна процедура щодо підвищення вартості проїзду у маршрутках, рішення якої буде винесено на засідання виконавчого комітету. Утім, коли місто закупить достатню кількість тролейбусів, то перевізники просто не зможуть диктувати міській раді свої умови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучани Показати IP 28 Березня 2018 21:42
Питання про підвищення цін за проїзд у маршрутках треба вирішувати тільки після обрання голови Луцької міської громади. Вже одне підняття було: ті що е і зараз проти спокю у громаді скористалися відсутністю обранного голови міста. Не робіть ще одну помилку.
Наприклад Показати IP 29 Березня 2018 00:03
Ніяких маршруток, повністю замінити автобусами (графік стабільний) без кондукторів, заходиш біля водія оплачуєш чи готівкою чи так як в метро можна карткою. Місто розгрузить (на дорогах) і місця більше в транспорті. Кого не влаштовує , хай їде таксі чи пішки йде. Яка практика за кордоном в містах зі схожими показниками як в Луцьку, підкажіть хто знає, цікаво просто чого можна вимагати від наших депутатів, яких ми обираємо.
Лана Показати IP 29 Березня 2018 09:35
Маршрутки брудні, тобто, сидіння, тримачі засмальцьовані, бридко торкатись, вікна закопчені, водії "крутять" російську попсу ( на зауваження не реагують), інколи під прикриттям зупинок, курять. Інколи бачиш таку картину: старий чоловік хоче зайти в маршрутку, водій перед носом закриває двері і їде. За, що збільшувати на проїзд? Тіньовий бізнес без квитка.
Думка Показати IP 29 Березня 2018 09:50
Хіба владі і перевізникам вигідний чіткий електронний облік пасажирів? В бардаку завжди програє споживач послуг, а надавачі послуг і їх покровителі мають гарні прибутки. Навіть 20 грн за проїзд з 1-го пасажира не зробить перевезення якіснішими. Все вкрадуть. Рекомендую розігнати тих маршрутників-перевізників і повертатись до випробуваної системи перевезень ще з часів союзу -комунального міського транспорту. Така система діє себе зарекомендувала в європейських країнах, втілюється в окремих містах України: Тернопіль, Львів. Досить спекулювати на пасажирах підвищенням цін за проїзд. В тролейбусах плата за проїзд 2 грн і всім вистачає, всі задоволені.
Анонім Показати IP 29 Березня 2018 09:56
Ціна проїзду у часному транспорті повинна дорівнювати ціні проїзду у комунальному транспорті....кому з перевізників не подобається то "набуй з пляжу".Найдуться кому заробляти на перевезеннях.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus