USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

З місцевих бюджетів на Волині починають виплачувати по 5 тисяч контрактникам

11 Березня 2016 14:53
У Любомльському районі виплачуватимуть по 5 тисяч гривень усім, хто вирішив стати професійним військовим та підписав документ на проходження військової служби за контрактом.

Відповідне рішенням прийняли на сесії районної ради № 7/2 від 25.02.2016 року, - йдеться на сайті Любомльської РДА.

Рішенням встановлено одноразову матеріальну допомогу в розмірі 5 тисяч гривень особам, які вступають на військову службу за контрактом.

Нагадаємо, першими таку ідею підтримали горохівчани. Горохівська районна рада ухвалила рішення про матеріальне заохочення у розмірі 5 тисяч гривень громадянам, які вирішать служити за контрактом.

Під час засідання ради оборони області 4 березня голова ОДА Володимир Гунчик поцікавився, чи отримали ті мешканці краю, котрі вже уклали контракт про проходження військової служби, так звані підйомні, - йдеться на сайті Волинської ОДА.

- Звісно, отримали, – запевнила голова Горохівської райдержадміністрації Любов Матвеєва. – Мало того, розмір допомоги фактично удвічі більший, бо 5 тисяч гривень виділяємо з районного бюджету і ще стільки ж із сільських та селищних рад, де мешкають військовослужбовці.

Як повідомляє «Вголос», у місті Камені-Каширському теж виплатять разову допомогу по 5 тисяч гривень усім, хто вирішив стати професійним військовим та підписав документ на проходження військової служби за контрактом. Відповідне рішення ухвалила тамтешня міська рада.

Загалом за станом на 4 березня 121 волинянин підписав контракт на проходження військової служби. Одразу слід зазначити, що до цієї цифри не увійшли ті, котрі нині – у статусі претендентів й проходять відповідні перевірки.

Нагадаємо, у лютому лише 73 людини з Волині зголосилися добровільно служити в армії.

Як повідомляв військовий комісар Волинського обласного військкомату Роман Кулик, Генштаб визначив для Волині поповнити армію 540 контрактниками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
укроп Показати IP 11 Березня 2016 15:15
Коли ВН напишуть про те як мазані служать у військоматах а хлопці після поранення повертаються на передову а не у військомати на службу?????????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus