USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Із січня у Нововолинську школярі платитимуть 5 грн за проїзд у маршрутках

24 Грудня 2018 12:25
З 2-го січня у Нововолинську зросте вартість проїзду в міських автобусних маршрутах, тариф по місту становитиме 5 гривень.

Як пише БУГ, повну вартість проїзду сплачуватимуть і діти шкільного віку. Нові тарифи затвердили 20-го грудня на засіданні виконавчого комітету Нововолинської міської ради.

Начальник транспорту та зв’язку Юрій Коцура та перевізники, які були присутні на засіданні виконкому, повідомили, що учні будуть платити повну вартість за проїзд.

Як передає видання Нововолинськ.com.ua, начальник відділу транспорту і зв’язку Юрій Коцура повідомив, що Кабмін виключив із Постанови №176 «Про затверження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту» підпункт №8 пункту №159 про те, що у період з 1 жовтня по 15 травня квитки дітям від 6 до 14 років продаються за пільговою ціною (зі знижкою 25% вартості). Тому, за словами чиновника, все відбувається, згідно законодавства.

Нагадаємо, нещодавно деякі студенти у Луцьку заявили про необхідність пільг для студентів у міських маршрутках. Зокрема, вони вимагали зниження ціни на проїзд для студентів до 2 гривень 50 копійок. Із цими вимогами близько 30 студентів зібрались 10 грудня біля Волинського окружного адміністративного суду на мітинг. Попри анонсований масштаб і розмір мітингу, долучились до акції протесту одиниці.

Лучани у соцмережах висловили обурення таким вимогам. Коментатори зазначають, що пільговий проїзд у маршрутках студентам не потрібний, адже вони їздять за 1 грн у тролейбусах, якими можна дістатися до будь-якого навчального закладу у межах міста. Варто додати, більшість студентів не підтримали вимог мітингарів про знижку на проїзд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анастасія Показати IP 25 Грудня 2018 21:07
Чому ж так мало?Краще по 10 грн,будемо їздити в кращій і чистіший маршруці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus