USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

З волинського фермерського господарства хочуть стягнути понад 300 тисяч боргу

15 Червня 2020 23:38
Фірма з Запорізької області «Бізон-Тех 2006» хоче стягнути з волинського фермерського господарства «Агроінвест-Топилище» 327 тисяч гривень заборгованості.

Про це стало відомо з ухвали Господарського суду Волинської області.

Так, приватне підприємство «Бізон-Тех 2006» звернулося з позовом до фермерського господарства «Агроінвест-Топилище», в якому просить стягнути 327 тисяч 931 гривню, з яких 230 тисяч гривень заборгованості, 46 тисяч штрафу, 51 тисячу 93 гривні відсотків, внаслідок неналежного виконання відповідачем умов договору поставки.

Ухвалою Господарського суду Волинської області на початку травня позовну заяву прийнято до розгляду та відкрито провадження у справі.

Наразі підготовче засідання у справі відклали на 23 червня.

Варто зазначити, що на сайті youcontrol вказано, що приватне підприємство «БІЗОН-ТЕХ 2006» знаходиться у Запорізькій області, а основним видом його діяльності є оптова торгівля хімічними продуктами, також підприємство спеціалізується на виробництво виробів з деревини, виготовленні виробів з корка, соломки та рослинних матеріалів для плетіння. Окрім того, підприємство займається оптовою торгівлею деталями та приладдям для автотранспортних засобів, а також зерном, необробленим тютюном, насінням і кормами для тварин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Dido Показати IP 16 Червня 2020 10:06
І що? АгоінвестТопилище кожного року з кимось судиться через неповернення боргів - подивіться в базу YouControl! Власник вкрай непорядна людина, що набере товарів у борг та не розраховується, бо суд можна затягнути. Сам на Лендкрузері новому їздить і кошти має розрахуватись. Просто інших за лохів тримає! Кожного року когось із постачальників кинути намагається Ігор Олегович!
Прохор Показати IP 6 Липня 2020 09:48
А ви напишіть - фірма агроінвесттопилище заборгувала Бізонтеху гроші й не віддає. Діло дійшло до суду, бо самі віддавати борг володимирські фермери не хочуть! Ато жертву з них малюєте!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus