USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

10 тисяч дітей за 7 років: з Буковеля виїхала ще одна група юних волинян

23 Листопада 2018 12:42
Чергова група талановитих дітей з Волині, які відпочивали в Карпатах, виїхала з гірського містечка. Путівки у подарунок розумним та творчим школярам подарував Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».

«Мені дуже сподобалося, у цьому таборі ми стали усі великою сім’єю…», - каже Анастасія.

«Артек Буковель – це унікальний табір. Таких в Україні більше немає. Адже в основному тут відпочивають діти за рахунок спонсорських коштів. Хоча подібні ініціативи мала б впроваджувати саме держава. Школярі повинні зрозуміти, наскільки важливі їхні досягнення та перемоги. На жаль, у нашій країні так склалося, що

відправити дитину на відпочинок у подібний літній табір – це величезна розкіш для середньо-статистичної родини», - йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

Поїздки для волинських вундеркіндів фінансує Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом». Сюди з’їжджаються з найвіддаленіших куточків Волині.

«Кожна дитина, яка добре вчиться, має шанс потрапити у Буковель. Адже поїздка сюди - це винагорода за старанність. Бо ж добре вчитися і приносити результати – це величезна праця. Фонд Ігоря Палиці відправляє дітей до Буковелю 7 років поспіль. За цей період тут відпочило 10 тисяч талановитих учнів», - йдеться у сюжеті.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus