USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

За кермом був неповнолітній: повідомили подробиці ДТП у Луцьку, в якій збили чотирьох людей

12 Грудня 2021 17:22
У Луцьку Renault, втікаючи від поліцейських, збив чотирьох пішоходів, серед них є дитина. За попередньою інформацією, за кермом легковика був 16-річний хлопець.

Про це повідомляє Суспільне Волині.

Нагадаємо, Renault Megane, тікаючи від патрульних, здійснив наїзд на чотирьох пішоходів, що перетинали проїжджу частину по регульованому пішохідному переході на зелений сигнал світлофора, після чого врізався у дерево. Водій та пасажири намагались залишити місце ДТП.

Зі слів лейтенанта поліції Володимира Фарамця, за попередньою інформацією учасники аварії, які були в машині, – неповнолітні.

Речниця поліції Ольга Бузулук повідомила, що неповнолітньому водію 16 років.

Читати також: Як луцькі підлітки, які збили 4 пішоходів, втікали від поліції. Відео інциденту

«Летів на шаленій швидкості, на зелене світло, просто не реагував на людей. На пішохідному дуже багато людей було. Я якраз встигла дійти до розділової смуги і переді мною просто люди розлетілися», – розповіла очевидиця Ірина.
«Жіночка з дитиною була переді мною. Він їхав і всіх зніс просто перед моїми очима. Далі почав тікати, та потім його машини затисли. Ось номери його лежать, машина зеленого кольору. Він людей аж туди протягнув, вони летіли в повітрі», – каже один очевидець аварії Олександр.
Як зазначив Суспільному завідувач центральної оперативної диспетчерської швидкої Станіслав Лінік, двох травмованих в аварії доправили до міської клінічної лікарні, ще одну жінку у важкому стані – до обласної клінічної лікарні.

«39-річну жінку з політравмами, переломами кісток черепа та гомілок доправили до обласної клінічної лікарні», – підтвердив головний лікар закладу Олександр Дудар. З його слів, жінка без свідомості перебуває у реанімації.

Зі слів заступника директора Луцької міської клінічної лікарні Андрія Смольянінова, до закладу за медичною допомогою після аварії на проспекті Соборності звернулося троє людей. Після огляду усіх відпустили додому на амбулаторне лікування.

В аварії також травмувалася дитина. Хлопчика наразі оглядають у травмпункті обласної дитячої лікарні. «Вирішується питання, у яке відділення госпіталізовувати дитину», – розповіла медична директорка з інформаційно-аналітичної роботи закладу Тетяна Жураківська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 39
Ангст Показати IP 12 Грудня 2021 17:34
Де ж такі виродкі беруться.. а чого не публікуєте ПІБ скотини та його батьків? Як не поїде на нари, то зробимо йому пекло на волі!
Народна прокуратура до Ангст Показати IP 12 Грудня 2021 17:56
Для чого пустіі слова? Нічого Ви йому не зробите. Зараз це чмо буде сидіти в суді при розгляді запобіжного заходу з ангельским виразом обличчя, а дебільні батьки трястимуть перед суддею його позитивними характеристиками ще з садочка і розповідатимуть, що він весь вільний час допомагає самотнім стареньким і годує безпритульних тварин. І який-небудь суддя Ковтуненко вкрай перейметься долею малолітнього утирка й відправить під домашній арешт.
Адвокат до Ангст Показати IP 12 Грудня 2021 18:47
Там же куча камер, де відео, чи вже зробили пальчиком,ніззя????
Суддя Крисюк до Ангст Показати IP 12 Грудня 2021 18:52
Нічого їм не буде, й ти нічого не зробиш. так одні емоції
Ангст до Суддя Крисюк Показати IP 12 Грудня 2021 20:02
Їх можна чмирити постійно. Хай люди знають яке воно чмо.
Свідок Показати IP 12 Грудня 2021 17:56
Хоч і водій був 16 річним, чого люди вже перестали дивитися по сторонах? А як стадо баранів ідуть вперед на пролом. От і заслуга. Нікого ж не цікавить, що іде сніг, ожеледиця. Я не сперечаються, що винуватий водій, але могло б закінчитися краще, якби люди хоч трішки "роззували" очі.
Лікар до Свідок Показати IP 12 Грудня 2021 18:55
Тобі треба до психіатра. Дивні олені люблять перекладувати вину на пішоходів, але це не значить, що ти не олень
Психіатр до Лікар Показати IP 12 Грудня 2021 22:48
Олень ти, а не лікар!!!! Чоловік не перекладав вину ні на кого, а констатував факт!!! p.s. І точно х**овий з тебе водій
Лікар до Психіатр Показати IP 13 Грудня 2021 08:08
Шо там, защ*канець, подивився відео?!
Лучанка Т до Свідок Показати IP 12 Грудня 2021 19:44
Тоді для чого встановлені світлофори? Чи може, той, хто за кермом завжди правий?
Світлофор до Лучанка Т Показати IP 12 Грудня 2021 22:51
Світлофори не захищають, а регулюють правила!!!!! А на шиї має бути голова, а не ср*ка!!!!!!!, як у водіїв так і у пішоходів!!!! p.s. Свідок чітко написав: винен водій!!!!
Народна прокуратура до Свідок Показати IP 12 Грудня 2021 20:49
То, по-твоєму водій не винуватий? Водій, який скеровує кількатонне джерело підвищеної небезпеки в натовп беззахисних людей, усвідомлючи, що фактично приносить у жертву чужі життя аби лиш не платити якийсь нікчемний штраф, не винен? Ти ідіот? Ні, не так. Ти - ідіот!!!
Беззахисні люди до Народна прокуратура Показати IP 12 Грудня 2021 22:55
Так формулювати повідомлення, «ламаючи» основний меседж вміють професійно москальські ЗМІ або ідіоти! Так хто ти???
666 до Беззахисні люди Показати IP 13 Грудня 2021 08:14
Тільки ідіоти приплетають скрізь москалів. Але хто ти, ми вже визначилися - іді*т поліський деградований. Дивися відео з місця подій
Анонім до Свідок Показати IP 12 Грудня 2021 22:22
А я з тобою з чимось згідний,по правилах і водій і пішохід мають дивитись по сторонам перед переходом.А то дійсно,перехід як безсмертний острів
Ботокс бункерний до Свідок Показати IP 12 Грудня 2021 22:42
О, то ти папевно мама того уйо*ка ... Нічого розумнішооо придумати не могла, вафля кончена?
Розумніший до Ботокс бункерний Показати IP 12 Грудня 2021 22:59
Витри губи ботоксні, а то запінився.. читати навчись, тоді щось вигадуй.
Андерсон до Розумніший Показати IP 13 Грудня 2021 08:15
Мамаша, не лізьте, коли чоловіки розмовляють!
Ольга до Свідок Показати IP 13 Грудня 2021 08:59
Видео посмотри и тогда говори, поток людей шли на зеленый сигнал и все машины стояли, а этот утирок убегал от полиции и вклинился на полном ходу между машинами и понесся на людей
Лучанин до Свідок Показати IP 13 Грудня 2021 10:00
Біля там тама дуже багато людей на переході, а коли хтось женеться на шаленій швидкості, то дивись-не дивись, мало чим зарадиш... Коротше, це не той випадок...
Саша до Свідок Показати IP 13 Грудня 2021 12:43
Хочеш хоч трохи зменшити вину водія? Ти його адвокат? Чи мама? Твоє зауваження про те, що треба дивитися по сторонам, тут ні до чого, бо всі автомобілі зупинилися і можна було переходити дорогу. А те, що є такі дегенерати, які, уявляючи себе героями фільму, можуть пригнатися між автомобілями, врізатися в натовп людей, які вже переходять дорогу, хто міг про це подумати? Ти саме могло бути на місці цих людей. Так що не треба те чмо виправдовувати, а переламати йому всі кістки, як він зробив, хай би полежав півроку в гіпсах і подумав би. По- іншому нічого не зрозуміє і іншим ніякої науки не буде!
Вангую Показати IP 12 Грудня 2021 18:24
Враховуючи, що водій є неповнолітнім, можливо був тверезим, напевно буде щиро розкаюватись у вчиненому, відшкодує заподіяну шкоду, якщо раніше не притягувався до кримінальної відповідальності, візьме позитивні характеристики на себе, можливо ще хворіє якимись хворобами, то отримає умовне покарання.
Луцяка до Вангую Показати IP 13 Грудня 2021 00:29
Пасажири підуть свідками по справі. Завтра ці горе -їздюки зляжуть на тижня два до лікарні : типу головою вдарилися і перенервували.
А Показати IP 12 Грудня 2021 19:34
На місці батька дитини я йому зробив би точно такі переломи...
Петро до А Показати IP 12 Грудня 2021 21:30
Кожному, і записав в тікток для освіти
Лучанка Т Показати IP 12 Грудня 2021 19:41
Через законодавчу безкарність, таке вже стається щодня. Нажаль, свідомість наших громадян щороку знижується. Тільки через покарання можна навести лад
1 до Лікар Показати IP 12 Грудня 2021 19:50
Це тобі треба до психіатра. Переходячи дорогу по пішохідному переході завжди потрібно дивитись по сторонам. Ти ж не знаєш хто їде за кермом. А можливо водію стало зле і в нього сердечний напад , а можливо у авто відмовили гальма або водій їде під дією алкоголю чи наркотиків, чи втікає від когось. А в нас люди думають що якщо на переході , значить вони у безпеці , та ще й люблять під час переходу дороги говорити по мобільному телефоні і не дивитись на дорожну обстановку. Ідуть натовпом і не звертають ні на що уваги. Пішоходи теж винні , завжди треба переконуватись в безпеці руху! Люди будьте уважні , бережіть своє життя!!! Адже воно ОДНЕ!
Лучанка І до 1 до Лікар Показати IP 12 Грудня 2021 22:01
Шановний, ви бачили відео ДТП? Стояли машини в три полоси, а цей "горе водій" пролетів між машинами з шаленою швидкістю. То як пішоходи могли таке передбачити. Машини стояли у всіх трьох полосах!!!!
Анонім до 1 до Лікар Показати IP 12 Грудня 2021 22:32
Судячи з мінусів,які тобі наставили,пішоходи взагалі не цікавляться правилами,пішохід щоб по ньому йти,баран теж іде по стежці....а те що дійсно колись навіть в школах вчили,зупинитись,подивитись на ліво...нікого не цікавить,це ж перехід і там всі безсмертні
Ооооо до Анонім Показати IP 12 Грудня 2021 22:45
Да тут батьки цих уіп*нів... Ну що тут скажеш, тре робити каліками і вас і ваших діток, бо ви біомусор.
Пенсіонер до Ооооо Показати IP 12 Грудня 2021 23:02
Біо сміття то ти, навіть назватися не можеш
Серж до 1 до Лікар Показати IP 13 Грудня 2021 09:09
Якщо глянути в сторону, то всі машини стоять на червоний. Це як треба заглядати між автомобілі щоб побачити, що їде вбивця між смугами
Vasyl Показати IP 12 Грудня 2021 20:51
Надіюся всі постраждалі пішоходи будуть живі і здорові! А тих малолітніх дебілів треба покарати. І чому не публікують їх імена, імена їх батьків?! Місто ж повинно знати своїх дегенератів! Бажаю також цим недоросткам-чмирям до старості пам'ятати про ця подію і прокидатися щоночі в холодному поту!
Гогілашвілі Показати IP 12 Грудня 2021 21:40
Прохання до поліцейських,при виявленні порушника ПДР,якщо ви бачите що він не реагує на ваші сигнали,не гоніть цих дебілів у людних місцях,оцініть ситуацію,виведіть їх за межу можливого наїзду на пішоходів і заблокуйте в безпечному місці декільбкома автомобілями.Ви ж можете,водія автобуса без маски заблокувати декількома автомобілями,чого його треба було гнати біля Тамтама, виведіть межі людних місць і притисніть.
1 до Лучанка І Показати IP 12 Грудня 2021 23:20
Я бачила відео , а Ви? Чи хоть одна людина повернула голову на ліво , всі були в капюшонах і ніхто нікуди не дивився. Правила для того існують , бо вони зберігають життя. Хоча кожному своє , кожен кує свою долю сам.
Серж до 1 до Лучанка І Показати IP 13 Грудня 2021 09:17
А для неповнолітніх інують правила? Пішохід має право: на перевагу під час переходу проїзної частини позначеними нерегульованими пішохідними переходами, а також регульованими переходами за наявності на те відповідного сигналу регулювальника чи світлофора;
1 до Лучанка І Показати IP 12 Грудня 2021 23:27
Я бачила відео , а Ви? Чи хоть одна людина повернула голову на ліво , всі були в капюшонах і ніхто нікуди не дивився. Правила для того існують , бо вони зберігають життя. Хоча кожному своє , кожен кує свою долю сам.
Просто до 1 до Лучанка І Показати IP 12 Грудня 2021 23:51
Якщо ви дивились відео, і таке говорите, то ви-іді*тка. Це факт.
Біда Показати IP 13 Грудня 2021 00:23
Друзі, читаю коментарі і трошки дивуюсь... По перше хочу висловити співчуття тим людям які постраждали в цій ДТП. Я був на місці подій... 1) Усі з пішоходів, хто розпочав рух по переході пересвідчився, що усі автомобілі стоять перед переходом!!! 2) Побачити автомобіль, який протискаючись під рядами летить вперід майже нереально. А якби хтось побачив його, то я не впевнений що встиг би відставити вбік... 3) Водій, без посвідчення водія, перевищуючи швидкість, втікаючи від патрульних збив людей! Думаю тут нікому не потрібно доказувати що він не правий. Чим далі... тим більше стає страшно бути учасником руху на наших дорогах! Прохання до наших свідомих лучан!!! В людей трапилась біда, а ми розводимо такі дискусії в коментах!!! Підтримуйте один одного! Скажіть хороші слова!!! А якщо ви знаєте прізвище і імя того молодого юнака, або краще його сторінку в мережі - напишіть сюди! Дякую всім за розуміння!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus