USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За освітлення «зебри» депутат отримав заяву в поліцію

18 Травня 2016 19:00
Володимир-волинські депутати встановили поблизу однієї з міських шкіл нове освітлення на пішохідному переході. У відповідь – влада написала заяву у поліцію, мовляв, цього вони робити права не мали.

Нагадаємо, що днями з ініціативи голови фракції політичної партії «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП» Володимир-Волинської міської ради Сергія Радкевича встановили перший у місті світлодіодний світильник на пішохідному переході поблизу другої міської школи.

Це питання перед тим обговорювалося на засіданні робочої групи, до якої увійшли депутати місцевої ради та профільні спеціалісти, - повідомили у прес-службі волинського УКРОПу.

Директор КП «Полігон» Олександр Козичко висунув звинувачення проти депутата Радкевича та написав заяву до поліції про підозру у вчиненні правопорушення. На думку директора комунального підприємства, укропівці самовільно провели монтажні роботи.

«Аби встановити цей світильник, який нам надали безкоштовно, ми звернулися до пана Козичка, щоб він надав відповідну техніку, – розповів Сергій Радкевич. – Він пояснив, що його енергетик косить траву і зайнятий благоустроєм, тому роботи потрібно перенести на день-два. Пізніше я знову звернувся до нього, питав, чи є потреба звертатися письмово, він відповів, що не потрібно.

Електромонтажні роботи провів Валерій Олексюк, людина, котра має спеціалізацію та диплом електрика, а також працює в майстерні по ремонту електрообладнання в автомобілі. Тобто ми взяли спеціаліста, який має відповідну освіту».

Варто зауважити, що на прохання місцевих журналістів прокоментувати ситуацію, Олександр Козичко відмовився пояснити у чому суть правопорушення.

Сергій Радкевич зауважив, що справжньою причиною заяви може бути переслідування керівництвом КП «Полігон» особистих інтересів. Оскільки підприємство теж подавало свій проект освітлення пішохідного переходу до міської ради, вартість якого склала близько 7000 гривень. Тоді ж як експериментальне освітлення, проведене ініціативною групою на чолі з «укропівцем» вартувало 2000 гривень, а запропоновані світлодіодні світильники споживають втричі менше електроенергії.

В результаті обговорень, робоча група постановила взяти за основу досвід облаштування пішохідних переходів міста, який запропонувала фракція «УКРОП», і зобов'язала керівника КП «Полігон» визначитися з підрядником, який буде проводити ці роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
пішохід Показати IP 18 Травня 2016 21:57
За моє жито, мене побито. Ганьба системі! За таке треба дупу цлувати , а не мінта викликати!
сором Показати IP 18 Травня 2016 21:58
Стидоба! Радкевичу респект!!!
ПРАВДА до сором Показати IP 19 Травня 2016 13:06
Треба було " респект" казати, коли на території лікарні хати будувалась і магазин будматеріалів "для однокласниці" за зарплатню, а дешевою показухою авторитету не здобуде!
Ста-Лін Показати IP 18 Травня 2016 22:57
Коли ці вже цих бюрократів всіх розженуть?
жорж до Ста-Лін Показати IP 18 Травня 2016 23:12
Третій Майдан ой буде не дитячий. Кулі то є!!! дОГРАЮТЬСЯ ПАДЛИ.
98 до жорж Показати IP 19 Травня 2016 06:50
без спонсорів нічого не буде, повір.
Він Показати IP 19 Травня 2016 06:59
Так звик. А тому з ними треба прощатись. Бо його вже не зміниш.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus