USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку будуть «світлі зебри» за 450 тисяч

18 Червня 2015 13:40
У Луцьку освітять пішохідні переходи. "Світлі зебри" обійдуться міській казні в 450 тисяч гривень. Про це інформує Район Луцьк.

У місті чи не щодня трапляються ДТП, чимала кількість яких - на пішохідних переходах у темну пору доби. Головний міліціонер міста Віктор Главічка впевнений, що причиною аварійних випадків на переходах є погане освітлення. Задля вирішення цієї проблеми уже в червні ілюмінація буде на 40 переходах в центральній частині Луцька.

Як відомо, у Луцьку спеціалісти визначили 40 небезпечних ділянок доріг з найбільш насиченим рухом транспорту. Саме там першочергово планують облаштувати освітлення.

Пілотний проект з освітлення переходів міста уже розроблено і затверджено, загальний кошторис складає 450 тисяч гривень. Технічними роботами займатиметься КП «Луцьксвітло». Наразі виконавці робіт чекають на поставку ламп.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ЛУЧАНКА Показати IP 18 Червня 2015 13:47
не освітлювати треба, а положити лежачі поліцкйські з бетону і хай летять дураки,світло нічого не дасть.Водій і началники валять всі п"яні за кермом, а от за цементяку точно зачепляться.
П"яний мажор до ЛУЧАНКА Показати IP 18 Червня 2015 13:51
Вас положимо замість поліцейського, Главічка не хоче лежати перед переходом!
Отто Ларинголог Показати IP 18 Червня 2015 16:58
в лучанки ніколи не було автомобіля, їй не второпати що у сутінках, особливо під час дощу, особливо при крапельках води на лобовому склі, кожна з яких виблискую фарами зустрічних машин на пішоходному переході буває важко роздивитись і слона, не те що пішохода
Василь Показати IP 19 Червня 2015 11:16
Це ще скіьки людей треба задавити щоб були зебри. Водіїв треба розстрілювати на місці без суду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus