USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За підтримки депутата Волиньради у Копачівській ОТГ відновлюють сільський клуб

26 Червня 2019 14:16
Копачівська об’єднана територіальна громада була утворена в жовтні 2017 року внаслідок об’єднання шести сільських рад. В громаді проживає майже 6000 мешканців з 14 прилеглих сіл. Голова ОТГ Олександр Совтис багато робить для того, щоб люди відчули, що децентралізація діє і життя в селі може бути комфортним. Він часто заручається підтримкою депутатів Волиньради, адже «один в полі не воїн». От і цього разу на сесію сільської ради завітав обранець громади Вячеслав Рубльов, щоб допомогти мешканцям громади вирішити як діяти далі, і що потрібно зробити, щоб дороги в селах були кращі і не закривалися сільські школи.

«У нас дуже багато потреб, які ми озвучуємо і про які пишемо клопотання Вячеславу Рубльову та Ігорю Палиці, - каже голова ОТГ Олександр Совтис. - За ці три роки жодного разу нашій ОТГ не відмовили. А це говорить про порядність цих людей і про те, що вони вболівають за волинське село. Вячеслав Рубльов об’їхав усі села нашої ОТГ і за це йому велике спасибі».

Так, спільними зусиллями об’єднаної громади, Волинської обласної ради в Копачівській ОТГ відновлюють величезний клуб, який стане окрасою чи не усього Рожищенського району. Також не забувають фінансувати ремонти освітніх закладів, спільно дбають про медицину, культуру і спорт.

Вячеслав Рубльов дійсно є частим гостем на сесіях Копачівської сільської ради знає про цю громаду багато і допомагає. За його підтримки відновлено дах в будинку культури, замінено вікна та відремонтовано дитячий садочок в одному з сіл ОТГ.

«З Вячеславом Рубльовим знайомі з 2017 року. Він людина щира, відверта, не обіцяє «золоті гори», але те, що реально може зробити, те робить. Він тут людина не нова, приїжджає до нас не на п’ять хвилин, щоб лише відмітитись і провести піар акцію, а реально працює», - каже депутатка Копачівської ОТГ Віра Гресь.

На думку депутата Волиньради Вячеслава Рубльова, співпраця між усіма органами самоврядування часто приносить гарний результат. Для того ,щоб люди повірили своїм обранцям, представникам влади потрібно зустрічатись з громадами і на свої очі бачити, що турбує простих українців .

«Ми з працюємо з цими людьми не один день і бачимося не перший раз. Незалежно від політичних сил чи вподобань, ми працювали, працюємо і будемо працювати з тими людьми і громадами, які готові показувати результат».

Мирослава Сябер
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus