USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Скільки платитиме за оренду КП «Луцькі ринки»

3 Жовтня 2018 10:01
Вартість послуги з надання в оренду торгової площі на ринках міста Луцька для КП «Луцькі ринки» становитиме 97,3 гривні за квадратний метр торгової площі в місяць.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 3 жовтня.

Заступник директора КП «Луцькі ринки» Михайло Ломага повідомив, що підприємство здійснило відповідний плановий розрахунок вартості послуг з надання в оренду метру квадратного торгової площі. Розрахунки розглянули на засіданні комісії з питань ціноутворення та тарифної політики.

Як зазначив Михайло Ломага, раніше вартість оренди за квадратний метр торгової площі в місяць становила 90,2 гривні.

Також повідомили, що було розширено штат підприємства з 7 до 19 працівників, для потреб ринків буде придбано та встановлено 10 контейнерів для сміття, для забезпечення електроенергією підприємство повинне здійснити підключення до електромережі міста, а відповідно до протипожежних норм необхідно закупити та встановити п’ять протипожежних постів.

«Провівши обстеження ринку «Завокзальний» і «Центральний», виявили, що дощова водовідвідна система засмічена та не функціонує належним чином, що створює значні збитки та незручності для орендарів. Для планового ремонту у бюджет заклали відповідні кошти. Крім того, для заощадження та енергозбереження необхідно придбати та повністю замінити освітлювальні лампи для території ринку, це дасть змогу значно зменшити обсяги споживання електроенергії», – зазначено в проекті рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дуся Показати IP 3 Жовтня 2018 18:18
ВИ підприємців запитали?не всі хочуть у "луцькі ринки".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus