USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

За тиждень до утримання пам’ятних місць у Луцьку зауважень не буде?

13 Липня 2009 16:43
Викосити бур’яни на Меморіалі Пам’яті, на братських могилах, біля обелісків і пам’ятників полеглим солдатам зобов’язано керівників житлово-комунальних підприємств Луцька, «Зеленого господарства» та «Спецкомунтрансу». Таке завдання поставив їм сьогодні, 13 липня, на робочій нараді заступник міського голови, начальник відділу екології Борис Сорока, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
Роботи мають бути виконані до 20 липня, щоб, за словами чиновника, у день святкування 65-ї річниці визволення Волині від німецько-фашистських загарбників 21 липня ветерани не мали зауважень до утримання пам’ятних місць. «Необхідно навести порядок на всіх об’єктах – сором, що вони настільки зарослі», – зауважив Борис Сорока.
 
Отож, необхідно навести там порядок, підрізати кущі, прополоти клумби, аби відзначення дати пройшлона належному рівні. Відповідальними за роботу, за словами пана Сороки, будуть керівники округів Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus