USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Замість Зеленського у Луцьк приїдуть глави СБУ, Міноборони і секретар РНБО, – джерело

12 Листопада 2021 15:42
У Луцьку 14 листопада планують провести засідання Ради нацбезпеки і оборони України. Попередня інформація про те, що до Луцька на засідання прибуде Президент Володимир Зеленський не підтвердилась. Натомість очікується візит секретаря РНБО Олексія Данілова, очільника СБУ Івана Баканова та міністра оборони України Олексія Резнікова.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Нагадаємо, 11 листопада міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський разом із головою Державної прикордонної служби Сергієм Дейнеком, головою Національної поліції Ігорем Клименком і заступником голови Національної гвардії України Юрієм Лебедем відвідали Волинь та перевірили відпрацювання дій щодо захисту від можливої спроби прориву українського кордону штучно організованими натовпами мігрантів з боку Білорусі, а також для протидії іншим гібридним загрозам.

Як повідомив начальник 6-го прикордонного Волинського загону Сергій Лозінський, прикордонники визначили найбільш проблемні ділянки, де мігранти можуть спробувати прорватися на територію України з боку Білорусі.

«Прогнозована подальша ескалація і спроби незаконного перетину кордону громадянами Афганістану, Сирії, Іраку з метою подальшого потрапляння в країни ЄС. Наше завдання – не допустити потік мігрантів з Білорусі до України», – повідомив він.

Укріпити кордон планують колючим дротом, огородженням типу «єгоза» та іншими засобами. Для цього вони оперативно звернулися до органів місцевого самоврядування, державних структур і підприємств з проханням долучитися до забезпечення засобами захисту кордону.

До слова, прикордонники володіють оперативною інформацією про те, де можливі спроби незаконного перетину кордону.

Наразі на прикордонні території звозять нові сили з числа особового складу прикордонного загону. Так само стягують сили Нацполіції та Нацгвардії.

Іван САВИЧ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
321 Показати IP 12 Листопада 2021 16:00
Тепер знатимуть де Луцьк, де Волинська область і не називатимуть її Луцькою областю
Читака Показати IP 12 Листопада 2021 16:31
Історія повторюється, от читаєш як починалась 1,2 світові війни, про німецькі провокації, захоплення територій, і про повну байдужість інших країн на військову агресію.
Пейсатель до Читака Показати IP 12 Листопада 2021 17:21
Читати не дорiвнюе розумiти...
не 73 до Читака Показати IP 12 Листопада 2021 20:55
Щодо Вашого коментаря про повторення історії хочу додати цікаві ключові слова для пошуку в гуглі: "з'їзд монархів у Луцьку 1429". Можна знайти багато паралелей з сучасністю.
Стурбований стурбова Показати IP 12 Листопада 2021 17:18
А що таке??? Може хоч відосик для людей запише щодо ситуації ???
1+1 Показати IP 12 Листопада 2021 18:52
Червона зона,ці упирі вакциновані,з зеленим сертифікатом
2+1 до 1+1 Показати IP 12 Листопада 2021 23:07
Да не партеся так. Вони ті "зони" вводять, вони і роБлять що хочуть!
Експерт Показати IP 12 Листопада 2021 23:41
Одне питання, нафига? После позора в Луцке летом прошлого года? Мозги мне мумифицировать, аривидерчи!
Всезнайко Показати IP 13 Листопада 2021 07:37
Данілов побухвє і поїде.
Олексій Показати IP 13 Листопада 2021 08:24
А толку їхати. Квартал чи якийсь інший низько рівневий балаган в Луцьку не гастролюватиме, де б міг Зпленський попіаритись і зняти відосік. А в політичних справах головний «потерпілий» країни все одно не розбирається. Менше доріг перекриватимуть як не буде Ссанича.
Ірина Показати IP 13 Листопада 2021 19:22
До нас їде ревізор.( по Гоголю) В школі № 3 пройшла, байка що на стадіоні школи приземлиться вертоліт Президента, З самого ранку завхоз школи Ігорь відзвонював моєму чоловікові (а він є робітником у школі) щоб прийшов прибрати опавше лисття, Прийшов, що зміг прибрав, а там того лисття небагато було. Ввечері прийшли двое колєг (Добчинський та Бобчинський) і почали розказувати які будуть наслідки, якщо Президент помітить хочаби обин листочок. На разі, на вулиці місяць листопад, лисття нападає за ніч знову. Німа сцена буде для кого? Для директора, для завхоза Ігоря, для Добчинського -Бобчинського? Мабудь для мого чоловіка,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus