USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Запах газу чи наркотиків? Жителі луцької багатоповерхівки пережили нервову ніч

15 Лютого 2021 23:02
Цілу ніч не спали через запах газу: до луцької багатоповерхівки з’їхались газова служба, поліція та рятувальники. Шукали витік блакитного палива, однак прилади показали зовсім інше. Виявилося, що газом пахне зовсім не газ.

Для мешканців луцької багатоповерхівки на вулиці Конякіна ніч з 14 на 15 лютого виявилася безсонною, йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

Люди розповідають, що відчули різкий запах газу. Цілу ніч тут працювали і газовики, і поліція, і навіть рятувальники. Найбільш стійкий запах відчувався з приміщення на першому поверсі.

«Тут і досі пахне чимось схожим на газ. Вікно у прибудові навстіж, а двері розбиті. Поруч правоохоронці, однак коментувати не беруться. Що ж тут трапилося, пояснюють самі мешканці будинку. Кажуть, все почалося о другій ночі. Тоді і відчули запах: як в будинку, так і на вулиці», – мовиться в сюжеті.
«Дуже чути газом, дуже. Цілу ніч було чути газом… В чім причина – не знаєм», – коментує жителька будинку.

«Викликали в першу чергу аварійну службу газу «104». Вони приїхали, своїми приборами заміряли – немає витоку газу. Тоді викликали поліцію, а за ними МНС, – розповідає місцевий житель. – Коли вибили скло у дверях, з приміщення виходять дві дівчинки. І сумашедший запах газу стояв».

Газовики тут працювали не лише вночі, журналісти зустріли їх і зранку. Працівник служби «104» ретельно перевіряє кожну газову трубу, чи бодай нема витоку. Чоловік підтверджує: прилади вночі дійсно показали, що це не газ.

«Перевіряли скрізь: комунікацію, вводи на будинку, все, де могло пропускати газ. Ніде не було виявлено, – запевняє слюсар з ремонту та експлуатації газових установок. – Наш спеціальний прилад показував, що витоку газу не було».

А от щодо приміщення, в якому запах невідомої речовини був найсильнішим, то з власниками, кажуть місцеві, зв’язатися не вдалося. Дівчат, яких там виявили, поліція забрала опитувати. На вигляд, кажуть люди, їм років 20. Зі слів мешканців, з приміщення їх забрали близько четвертої ранку.

Аби прояснити ситуацію та з’ясувати, що відбувалося в будинку та звідки такий різкий запах і що це за речовина, журналісти звернулися в поліцію. Однак поки що там нічого не розповіли. Між тим, через відсутність інформації нічна пригода обросла чутками. Подейкують, що в приміщенні могли варити наркотики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
666 Показати IP 16 Лютого 2021 03:46
знакомая история...где то ее слышал. или запах чувствовал)) на той же улице))
999 до 666 Показати IP 16 Лютого 2021 14:13
А для когось це запах бабла)))
N Показати IP 16 Лютого 2021 04:05
Щось там є незаконне і певно вже за серйозні бабулі хочуть замяти.............
Отакої Показати IP 16 Лютого 2021 09:05
Так це гральний заклад,зараз ніби здають в оренду.Що дві кралі там робили-питання,може "охороняли",а може...
Боб Показати IP 16 Лютого 2021 10:31
Доктор Хайзенберг, то ти?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus