USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Запасайтеся ковдрами: взимку температура в будинках на 4 градуси буде нижча за норму, – Вітренко

29 Серпня 2022 10:17
Голова НАК «Нафтогаз-Україна» Юрій Вітренко повідомив, що цієї зими температура в будинках українців буде на чотири градуси нижчою за норму.

Температура у квартирах буде на рівні 17-18 градусів за Цельсієм, повідомляє НВ з посиланням на The Guardian.

Вітренко підкреслив, що на українців чекає найхолодніша зима за десятиліття. Опалювальний сезон розпочнеться пізніше та закінчиться раніше.

Юрій Вітренко наголосив, що українцям необхідно приготувати теплий одяг та ковдри, якщо температура на вулиці впаде нижче −10.

Він зазначив, що Україні необхідно близько 10 мільярдів доларів на закупівлю газу. Ситуація може погіршитись, адже більшість українських родовищ газу знаходяться поблизу лінії фронту.

Читати ще: «Сподіваємося, що газ буде»: як Луцьк готується до опалювального сезону

Кабмін доручив до початку опалювального сезону накопичити щонайменше 19 млрд кубометрів газу в українських газосховищах та довести обсяги вугілля на складах ТЕС та ТЕЦ до 2 млн тонн.

Як повідомлялося, Володимир Зеленський підписав закон про запровадження мораторію на підвищення тарифів на опалення та гарячу воду протягом дії воєнного стану та шести місяців після його припинення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus