USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Заступник волинського губернатора цьогоріч розглянув 1 565 звернень волинян

4 Грудня 2008 09:21
Більше півтори тисячі волинян звернулися з початку року до Святослава Кравчука. Про це 4 грудня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Волинської ОДА, заступник голови облдержадміністрації Святослав Кравчук провів черговий прийом громадян з особистих питань. За допомогою у вирішенні своїх проблем цього разу до нього звернулося 9 мешканців з Луцька, Камінь-Каширського, Шацького, Рожищенського, Старовижівського районів.
Серед порушених питань – виділення одноразової матеріальної допомоги, працевлаштування, забезпечення автотранспортом інвалідів І-ї групи, поліпшення житлово-побутових умов багатодітних родин та присвоєння звання «Мати-героїня».
З початку цього року Святослав Кравчук розглянув 1 565 звернень волинян, в тому числі близько 300 – на особистих прийомах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
М.Н. Показати IP 4 Грудня 2008 12:36
Прошу всіх від ВПГ: дайте свої оцінки цим прийомам і знайдіть тих, чиї заяви були задоволені. 15-20 грудня відбудеться круглий стіл за нашою ініціативою "Права людини. Проблеми.Шляхи вирішення". Пізніше буде детальна інформація.
Анонім Показати IP 4 Грудня 2008 13:25
Все це звичайнісінька туфта. Вони ж нічого не вирішують.Тільки статистику ведуть. Ви запровадьте графу: вирішених справ. А це ж звичайна пилюка в очі трудового народу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus