USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Завдяки Фонду Ігоря Палиці у Буковелі відпочили майже 10 тис. юних волинян

15 Листопада 2018 19:02
«Наполеглива праця повинна винагороджуватися», — переконані у Фонді Ігоря Палиці «Тільки разом». Саме тому, сьомий рік поспіль, Фонд реалізовує проект «Відпочинок у Буковелі». За цей період, у самісінькому серці чарівних Карпат, відпочили майже 10 тисяч талановитих юних волинян.

Осінню зміну юних артеківців представляли майже півтисячі найкращих школярів Волині. Відмінники навчання, переможці обласних олімпіад, всеукраїнських та міжнародних конкурсів — кожен з них своїми досягненнями заслужив десять днів казкового відпочинку у Міжнародному дитячому центрі «Артек-Буковель», йдеться на сайті Фонду «Тільки разом».

Канікули у стилі «Артеку-Буковелю» — це чисте гірське повітря, неймовірні враження, нові знайомства, цікаве дозвілля. Кожен день тут насичений та змістовний. Творчі заняття, численні майстер-класи, спортивні змагання, підйом у гори, квести, дискотеки — час розписаний по хвилинах. Артеківцям ніколи й у гору глянути. Та ніхто з них не скаржиться, швидше навпаки.

«Це ритм життя до якого звикаєш. Коли приїздиш додому, цього дуже не вистачає», — ділиться враженнями артеківка Вікторія Кондратюк.


Багато хто у таборі не вперше. Діти не приховують: їм дуже приємно отримувати таку нагороду за свою працю.

«Повернутися у Буковель — це круто. В нас навіть з’явилася своєрідна еліта, яка щороку їздить в «Артек-Буковель». Це ніби такі змагання, які додають драйву щось робити, удосконалюватися», — додає Вікторія.

Десятикласниця Юлія Павлюк зі Старої Вижівки в карпатський табір потрапила за перемогу в обласних олімпіадах з кількох предметів та конкурсі-захисті Малої академії наук. «Це безумовно найкращий табір в якому я побувала за своє життя. Класні вожаті, цікаві заходи, дружня атмосфера, неймовірні емоції. У Буковель хочеться повертатися знову й знову», — каже Юля.


У вечір прощання артеківці пов’язали на шию один одному кольорові ниточки, як пам’ять про десять днів незабутнього відпочинку серед мальовничих гір. За цей час школярі здружилися, то ж мить прощання — зі сльозами та обіймами. Діти зізнаються, додому повертаються іншими, сміливішими, активнішими, креативнішими. І всіх об’єднує одна мрія — знову потрапити в Артек-Буковель.


Як свідчить практика, більшості це вдасться. Адже Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», насамперед, мотивує школярів працювати над собою, досягати нових вершин у навчанні, аби знову отримати шанс поїхати у Буковель.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus