USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ЖК «Caramel Residence» в Луцьку: 70 сімей вже починають ремонти у власному житлі*

17 Травня 2021 13:30
Наприкінці березня третій будинок ЖК «Caramel Residence» від Будівельної компанії ЛДБК було здано в експлуатацію. Тож вже минув місяць відтоді, як щасливі власники нових квартир готуються до початку ремонтів.

Але цей процес, насправді, не одного дня та тижня: щоб розпочати ремонт потрібно ще зареєструвати право власності, заключити договори із обслуговуючими організаціями на постачання води, газу та світла, і створити ОСББ. А відділ продажу ЛДБК активно допомагає та консультує кожного клієнта на цьому шляху.

Йдеться про третій з восьми запланованих – зелений будинок. Нагадаємо, всього в комплексі чотири кольорові секції: по два рожеві, зелені, жовті та сині будинки. Перші два – рожеві будинки – давно вже заселені.

«Ми завжди дотримуємо свого слова і здаємо наші будинки в обіцяні терміни. Тож наші клієнти можуть завчасно планувати початок ремонтних робіт. Наступний будинок (теж зелений), згідно з планами, має бути зданий у четвертому кварталі цього року», – повідомила керівниця відділу маркетингу Будівельної компанії ЛДБК Ірина Кушпель.
У зданому будинку – 70 квартир, і всі вже мають власників. Річ у тім, що помешкання від ЛДБК розкуповують ще на етапі будівництва, і на момент здавання будинку вільних квартир практично немає. Тому тим, хто планує придбати житло, варто поспішати з вибором.
«Така довіра клієнтів для нас – найвища оцінка, адже люди готові інвестувати в ще не здане житло, бо впевнені, що все буде зроблено вчасно. У нас вже активно ідуть продажі в обох жовтих будинках, що їх зараз будуємо і готуємо до здачі 2022 року та наступного 2023 року», – зауважує Ірина Кушпель. Наразі у першому жовтому будинку вже розпродані однокімнатні квартири, залишилась лише одна.
Ажіотаж щодо придбання квартир підігріла й державна програма кредитування «Доступна іпотека 7%», адже саме в ЛДБК за цією програмою придбали перші квартири у Луцьку.

Читати ще: Завжди хотіли жити в ЖК «Caramel Residence», – волиняни, які першими оформили «Доступну іпотеку»*

Особливо популярними стали квартири з великими кухнями-вітальнями, які запроектовані в наступних будинках комплексу.
До слова, разом з омріяними квадратними метрами власники квартир отримують й облагороджену прибудинкову територію, облаштовані відпочинкові та спортивні зони, дитячі майданчики, прилеглий парк, зручне місце розташування. Внутрішній двір між зеленим та жовтим будинками стане родзинкою комплексу: безпека дітей на території та ніяких автомобілів, про що в багатьох інших ЖК тільки й мріяти.
По більш детальну інформацію щодо квартир від ЛДБК звертайтесь у відділ продажу:

Телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00

Адреса: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22

Сайт: https://ldbk.com.ua/

Фейсбук: www.facebook.com/ldbk.com.ua

Інстаграм: www.instagram.com/ldbk.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дед Показати IP 17 Травня 2021 14:30
Только построили и уже начинают ремонты?
Василь Показати IP 17 Травня 2021 15:36
Це українське ноу-хау-продавати коробки,а покупець вже сам на свій смак робить оздоблювальні роботи.Це дуже вигідно буд. компаніям-адже затрати на озд. роботи досить великі і затратні як на оплату матеріалів,так і на зарплату.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus