USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Женихи»: лучанам показали, як потрібно свататися

24 Січня 2018 23:38
Знайомство з потенційними кавалерами, яких для майбутньої нареченої «старанно» відбирала сваха, розіграла перед лучанами трупа у складі відомих українських акторів. Представлена ними комедія також показала, що навіть у день весілля не пізно втекти від свого, зробленого згаряча, вибору… через вікно.

Виставу «Женихи» на сцені Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка показали 24 січня.

П’єсу, основану на творі «Одруження» Миколи Гоголя, вже не вперше зіграли в Луцьку, а головну роль – невпевненого, флегматичного та вже добряче підстаркуватого нареченого – знову втілив у життя народний артист України Володимир Горянський.

Саме завдяки харизмі та неймовірному таланту актора в доволі морозний січневий вечір лучани змогли зігрітися, добряче насміявшись.

Сюжет цієї класичної комедії основується на історії про те, як четверо пошарпаних долею женихів сватаються до заможної купецької доньки. Процес знайомства переповнений комічністю ситуації, адже, попри загальну несхожість кавалерів, відмінність їхніх цілей, які вони прагнуть досягнути завдяки одруженню, всі чотири чоловіки на кінець дії так і залишаються холостими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1232 Показати IP 28 Січня 2018 02:55
Волинський театр став прокатною площадкою,а не театром.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus