USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Журналісти Луцька виявилися кращими футболістами за колег із Литви і Росії. ФОТО

23 Серпня 2009 09:00
У турнірі з міні-футболу серед працівників засобів масової інформації «Волинь-2009» брали участь і команди з інших держав. Про це інформує 23 серпня репортер «Волинських Новин».
 
Учасників турніру привітали заступник Луцького міського голови Анатолій Пархом’юк, радник голови Волинської обласної ради Володимир Банада, виконувач обов\'язків заступника начальника управління сім’ї, молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації Андрій Мороз, головний спеціаліст обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Анатолій Абаза.
 
На турнірі були представлені команди обласного центру Волині – «Спартак-Екстрім», «Сайгаки», команда Луцької міської міської ради. До Луцька завітали і гості з Литви – збірна міста Вільнюса, та команда з Росії – збірна міста Брянська.
 
Цікаво, що команду Луцької міськради очолив заступник міського голови Микола Іванюк. Його підопічні у першому ж матчі турніру завдяки голу Андрія Круковця  здобули мінімальну перевагу – 1:0 над іншими лучанами – командою «Сайгаки».
 
Після численних двобоїв у змаганнях визначились переможці. Перше місце – у «Спартак-Екстрім» (Луцьк). Футболісти цієї команди жодного разу не програли. ІІ місце – у збірної Брянська. «Бронза» дісталася представникам муніципалітету Луцька.
 
На четвертій сходинці турнірної таблиці – «Сайгаки» (Луцьк). Останніми у змаганнях виявилися литовці зі збірної Вільнюса.Переможців та призерів нагородили кубками і медалями.
 
 
Довідково:
 
12-й Міжнародний міні-футбольний турнір «Волинь-2009» проводився з нагоди Дня Незалежності. Матчі відбувалися на базі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.
 
Змагання проводила Спортивна асоціація працівників ЗМІ міста Луцька за підтримки Волинської обласної ради під патронатом Луцького міського голови Богдана Шиби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 24 Серпня 2009 09:03
Шо ж то за журналісти? Ні одного знайомого обличчя. А Лоцман з Бєловим вже не грають?!
Анонім Показати IP 25 Серпня 2009 10:47
І Лоцман грає, і Бєлов. Вони ж - незмінні організатори турніру. Треба було піти подивитися... Не язви. Асоціація – не закрита організація. Тобі ж ніхто не забороняв грати футбол, ходити на тренування. Коли сколотилася команда, і цього року вже третій раз поспіль (підкреслюю: в Росії, Литві та Луцьку) у міжнародних турнірах займає перше місце, то можна і покритикувати. А асоціація називається "працівників ЗМІ", тому в команді можна зустріти не тільки випускників факультету журналістики, а й відеоінженерів, і водіїв, усіх, хто тепер чи свого часу був дотичним до виробництва телерадіогазетної продукції.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus