USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

20 років без каналізації - підтоплення району в Луцьку

28 Липня 2014 18:29
Уже майже десять років мешканці Малоомелянівського масиву, що в Луцьку, борються з підтопленням власних будинків. Відтак, люди роками чекають на будівництво каналізаційної мережі. Щоправда, торік у міської влади мешканцы масиву таки допросились виготовлення проектної документації. Втім, кошти на будівництво чекають донині, - інформує ІА ZIK.

У погребах будинків жителів Маломелянівського масиву рівень води сягає більше трьох метрів, стіни споруд тріщать по швах і постійно цвітуть, фасади осідають, каналізаційні ями завжди повні. Люди відкачують воду самотужки, втім – це не допомагає, адже за лічені хвилини вода прибуває знову.

Додамо, Малоомелянівський масив розбудовували ще в 90-х. Тоді місцева влада обіцяла мешканцям всі вигоди. Однак, уже 20 років люди живуть без каналізації.

«На сьогодні є переможець тендеру, який готовий приступати до роботи. Але ми якраз потрапали у фінансову скруту, яка є в державі. Тому на сьогоднішній день фінансування відсутнє», – повідомляє міський голова Луцька Микола Романюк.

Нині лучани пропонують вкласти свою частку грошей, аби вберегти свої обійстя. Відтак, поверхневі води у мерії таки обіцяють відвести. Втім, забудову це вже не врятує. Своєю чергою, люди обіцяють тутешній владі час від час нагадувати про свої проблеми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 28 Липня 2014 22:53
У Романюка всюди підтоплення,понищені дороги, не прибрані двори,відписки чиновників-особливо Соколовськоі, . Нема грошей? А коли вони були? Скрута? А коли іі не було? Як не війна,то податки забрав Центр,то треба вкрасти,побудувати ''хатину'' з внутрішнім зоопарком-в Боголюби поідьте,там ''бідняки'' живуть. А на благоустрій міста-''нема грошей''. Злодійство.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus