USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

«Бабуся-артистка» прийшла до ОДА із черговим перфомансом

18 Серпня 2014 21:01
Волинська бабуся Марія Марківна ховала гроші за світло, що надходили щомісяця від сільради, пояснюючи це тим, що «електроенергія й так повинна бути безкоштовною». Натомість, уже добрий десяток років старенька регулярно навідує облдержадміністрацію, влаштовуючи там справжні перфоманси. Літня жінка «пережила» уже декілька губернаторів області.

Про це стало відомо під час особистого прийому громадян у голови ОДА Володимира Гунчика.

Так, Марія Ткачук ходить до «білого дому», як у церкву.

Скаржиться, мовляв, її, як доньку загиблого воїна, не забезпечують дровами, газом, безкоштовною електроенергією та не обробляють город. Бабуся просить не відключати від її житлового будинку електроенергію через заборгованість.

Як тільки голова давав відповідь, яка не влаштовувала бабусю, очі її наповнювались слізьми, а мова переходила у надривний плач. Однак, щойно очільник області говорив щось із того, що літня жінка «схвалювала», ридання моментально зупинялись.

«Я вже була тисячі разів в адміністрації», - сказала бабуся і не обманула. Її уже давно знає чи не кожен працівник ОДА.

Згідно із документами у червні цього року їй завезли дрова. Утім, жінка запевняє, буцімто ніяких дров не отримувала.

Володимир Гунчик відповів, що на середу йому нададуть достовірну інформацію, привезли дрова, чи ні. Якщо ні – то їх неодмінно привезуть, а винних покарають.

«В усіх є газ, а я біднота. Є газова плита, але тиждень нема, як зварити їжу. Не хочуть за мої ж гроші газовий балон привезти», - продовжує бідкатись жінка.

На це обласний очільник відповів, що дасть доручення «Волиньгазу» забезпечити волинянку стисненим газом.

Тоді старенька попросила й шпалери. Каже, що будинок потрібно відремонтувати, і нехай їх поклеять будівельники.

Однак, з’ясувалось, що старенькій привезли й шифер, й дрова. Тобто, дах відремонтували, однак бабуся вперто доводить, що ремонт їй не зробили.

У відповідь на це керманич області дав доручення Банаді персонально виїхати і дати відповіді по кожному пункту: зроблено чи не зроблено.

«В кожному селі є безкоштовне світло, а в мене ні телевізора, ні «радіва», - змінила напрямок «словесної контратаки» старенька.

Але Володимир Гунчик відповів, що безкоштовного не буває нічого.

«І газ, і дрова, і світло «порішаєм». Якби були тільки з такими проблемами приходили до мене на прийом усі, то мені було б дуже легко жити», - відрізав губернатор.

Після цього він виявив, що у документах зазначено, мовляв, Марії Марківні нещодавно виплатили пільги за спожиту електроенергію за липень 2014 року. Виходячи з цього, з’ясували, що кожного місяця у сільській раді бабусі дають 9 гривень. Ці гроші вона зобов’язана сплатити за електроенергію, але жінка їх вперто ховає «в шкарпетку». Зі слів Марії Марківни, вона хоче виключно безкоштовного світло. Тож виділені кошти, ймовірно, витрачає на власні потреби.

Тож очільник області наказав «більше грошей на руки жінці не давати»:

«Хай сільський голова йде до каси і платить від імені заявника. Не будуть вам давати грошей, а платитимуть за світло самостійно. Хай платять, а ви будете світити», - обурився голова ОДА

«Ну от, бачите, всі живуть як люди, а я - як худоба», - резюмувала старенька, яка хоче «усе і відразу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
11 Показати IP 18 Серпня 2014 21:16
сон рябої кобили
12 Показати IP 18 Серпня 2014 21:22
Шикарна бабулька, має свій шарм.
таксист Показати IP 18 Серпня 2014 21:45
ця бабулька в 1981 році доббралась до самого цккпсс в москві приїзджали але послухали сусідів та односельців нічого не рішили даже нікого не наказали. там вавка на всю головуіце років вже з 40
Саша до таксист Показати IP 19 Серпня 2014 12:39
не доїхала вона тоді,зсадили з поїзда
))) Показати IP 18 Серпня 2014 23:43
Старість не радість, маразм не оргазм!!
харьковчанка до ))) Показати IP 18 Серпня 2014 23:50
согласна
віра Показати IP 19 Серпня 2014 06:48
ВН, ви дивуете, така розлога стаття про якусь немудру стареньку. Та іі не варто і приймати в очільника області, якщо знають про іі психічний стан. Напевно, в губернатора е ще якісь справи, помимо зустрічей з психхворими, чи може нема....
увч до віра Показати IP 19 Серпня 2014 07:14
Покрайней мере, она производит впечатление более психически полноценной, чем тот же яйценюх или трупчинов. Или парашенко. Из-за нее хоть люди не умирают пачками.
віра до увч Показати IP 19 Серпня 2014 07:32
Ти про що, може такий же неадекватний, а взагалі, ватніки , брись.
Саша до віра Показати IP 19 Серпня 2014 12:42
голову сільради і директора вже починає трусити коли її бачать,і це зовсім не маразм старої,вона все життя так прожила на концертах...її ще попробуйте виженіть
Анонім Показати IP 19 Серпня 2014 09:55
То що значить, вона дурна, а її все можна. Все бозоплатно, а ми що гірші,бо ми не дурнуваті і не нагіл. По 40 років працювали,заробивши мізерну пенсію.В психішку засадити і хай сидить дурепа
Васьків Показати IP 19 Серпня 2014 10:06
Та вона не одна така - є ще такий клоун Маковецький - голова Хотешівської сільради на Камінь-Каширщині - там взагалі справка очевидна - теж бігає по адміністрації з пропозиціями його село до Луцька приєднати))) ******им нема спокою
Анька до Васьків Показати IP 19 Серпня 2014 11:47
О, да! З Маковецьим і мені доводилось пересікатися))))... Хоче у своєму селі зробити плантацію льону.... і щоб на це йому дали кілька мільйонів доларів... ходив по п'ятам.... Навіть вночі дзвонив... Хоча він кумедний)))))...
вАНЯ Показати IP 19 Серпня 2014 10:11
ТО ЩО ВИХОДИТЬ У НАШІЙ уКРАЇНІ ШИРОКА ДОРОГА ПСИХІАМ І ДИБІЛАМ. їМ ПЕНСІЮ ПЛАТЯТЬ В ПОДВІЙНОМУ РОЗМІРІ. БО ЇХ ПОТРІБНО ДОГЛЯДАТИ, А НАС ЗДОРОВИХ НІ. А МИ ПАШІМО НА ДИБІЛІВ, ПЛАТІМО ПОДАТКІВ,ЩОБ ЗАРОБИТИ МІЗЕРНУ ПЕНСІЮ.КОЛИ ЦЕ ВСЕ СКНІЧИТЬ,КОЛИ НАРЕШТІ ЗНІМУТЬ УРІВНЯЙЛІВКУ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus