USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Білизна, взуття і диски: що лучани кладуть у соціальні контейнери

26 Грудня 2016 22:58
Два нещодавно встановлені соціальні контейнери для збору вживаних речей 26 грудня вперше розвантажили, повідомляє Волинський інформаційний портал.

Нагадаємо, що перші два контейнери для збору вживаних речей з’явилися біля магазину ПАККО, що на Ковельській, та біля департаменту ЦНАП на вулиці Лесі Українки.

«Сьогодні речі забирали з контейнерів вперше, лучани відреагували добре, два контейнери повністю заповнили! Але, звичайно, не всі дотрималися того, що речі потрібно запаковувати в поліетиленові пакети і скручувати скотчем, багато речей було просто так вкинуто, це неприємно», – розповіла авторка проекту Олена Кравчук.

За її словами, серед вкинутих до контейнерів речей було брудне і порване взуття, нижня білизна, тюлі, штори, аудіо- та відеодиски. Тож лучан закликають не приносити такі речі до контейнерів. Акцентують же увагу на потребі у дитячих речах у хорошому стані.
Нині ж ініціатори проекту шукають волонтерів, які зможуть допомогти у фасуванні одягу.

«Всі, хто хоче і може допомогти у зборі та фасуванні речей, прошу зателефонувати 095–568–16–59, оскільки потребуємо вільних рук», – висловилася Олена Кравчук.

Жінка додала, що на цей час усі зібрані речі занесли до приміщення міського територіального центру соціального обслуговування, яке погодилася виділити його директор Галина Шатецька. У тому ж приміщенні речі і фасуватимуть. А вже коли знатимуть, які саме речі є, то обдзвонять дитячі будинки і інші соціальні заклади, куди і спрямують вживані речі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
45 Показати IP 27 Грудня 2016 08:39
"запаковувати в поліетиленові пакети і скручувати скотчем" - а де ви про це казали чи писали? В попередніх повідомленнях було тільки про те, що речі мають бути випрані і не кидати цигарок, рідин, сміття...
54 Показати IP 27 Грудня 2016 21:40
Та що значить -в поліетиленовий пакет і скручувати скотчем? А дивитися і підбирати потрібне? На дотик ????Ще поставте контейнери на 33 чи 40 ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus