USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Член атестаційної комісії, який стріляв по людях, навчає волинських слідчих

24 Жовтня 2016 15:20
Скандально відомий Віктор Вальчук, громадський активіст та помічник нардепа Ігоря Лапіна, який 5 березня відкрив стрілянину по перехожих на Київському майдані, викладає на курсах підвищення кваліфікації слідчих.

Про це стало відомо депутату Луцької міської ради Ігорю Поліщуку, й він подав відповідний запит на ім’я тимчасового виконувача обов’язків начальника ГУНП у Волинській області Петра Шпиги.

В запиті Ігор Поліщук намагався з’ясувати:

за чиєю згодою Віктор Вальчук увійшов до складу осіб, які проводять навчання слідчих Луцького ВП ГУ НП у Волинській області та ГУ НП у Волинській області;

які вимоги ставляться до осіб, які проводять навчання;

яку саме дисципліну викладає Віктор Вальчук або з якого предмету проводить навчання;

і, зрештою, яку плату отримує за згадані вище послуги.

У відповідь Петро Шпига повідомив, що в поліції не володіють інформацією щодо навчання слідчих, оскільки цим займалися координатори ОБСЄ в Україні АЙСІТАП.

Нагадаємо, 5 березня Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що представник Центральної атестаційної комісії, що тестувала, а іншими словами, визначала на придатність поліцейських у Луцьку, Віктор Вальчук, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, стріляв з пістолета в перехожих біля супермаркету «Вопак» на Київському майдані. Наступного дня поліція оприлюднила перші деталі цієї стрілянини. Згодом стало відомо, на цьому пригоди Віктора Вальчука у вечір 5 березня не закінчились. Після допиту у міськвідділку чоловіка відпустили. Той, вочевидь, вирішивши «відсвяткувати» вечірній інцидент, поїхав відпочивати у нічний клуб, звідки його виставили за агресивну поведінку. 28 березня стало відомо, що порушнику нарешті оголосили про підозру,але за станом на кінець квітня розслідування по справі не зрушило з місця. Нещодавно прокуратура Луцька закрила кримінальне провадження. Справа не пішла далі через те, що за обвинуваченого вступились психіатри, а постраждалі раптово відмовились від будь-яких претензій до горе-стрілка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Офігєвший Показати IP 24 Жовтня 2016 15:26
Гнать в шияку таких викладачів-б*длюків!!!!!!!!!!!!!
Коля Показати IP 24 Жовтня 2016 15:31
Реформа остаточно перемогла!
Анонім Показати IP 24 Жовтня 2016 15:32
да.....
Скакунам Показати IP 24 Жовтня 2016 16:41
Виходить псих навчає слідчих!? Як не крути а Шпизі треба визначатись, або справу до суду або виганяти такого " викладача" і не брехати, що його вибирали в ОБСЄ, бо кандидатур подають з поліції.
Клава Показати IP 24 Жовтня 2016 16:50
Ви що - оху......лі, нам потрібні саме такі рішучі та сміливі мільціонери , а то ці поліцайські соплі жують та гинуть без толку...
Люмпен Показати IP 24 Жовтня 2016 17:08
Пешим словом у назві статті про нього усе сказано
Анонім Показати IP 24 Жовтня 2016 17:11
шо член то член....і шо панове які висновки через два роки після революції???? що ті псевдо активісти переслідують свої шкурні інтереси.....це ті що кричать постійно по новинах,ютубах...є нормальні волонтери але їх одиниці та їх імена народу не відомі!!!!! нехай створять нову спеціальність "активіст-популіст" ну щоб у трудову книжку записувати нашим Луцьким неробам! А після таких новин ви на таке заслуговуєте!
Люмпену Показати IP 24 Жовтня 2016 17:16
коментар було видалено
Рома Показати IP 24 Жовтня 2016 20:28
А Шпига хіба щось може? Він що начальник чи генерал? Він позорисько, не генерал і тим більше не начальник! Про нього можна сказати що він тільки хабарник і продажна людина і все!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus