USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Чоловіка, який застрелив грабіжника, поліція нагородила годинником

10 Квітня 2017 20:31
Жителя с. Сухолуччя Київської області пана Сергія, якому вдалося не тільки захистити рідних, а й знешкодити особливо небезпечну банду розбійників із Російської Федерації, відзначив іменним наручним годинником та подякою очільник поліції Київщини Дмитро Ценов та його заступник Андрій Нєбитов.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Інцидент стався пізно ввечері 29 березня. Тоді, п'ятеро молодиків, маючи при собі ломи, ножі та пістолет, увірвалися в будинок 43-річного Сергія та почали катувати його дружину, вимагаючи віддати гроші та коштовності з сейфу. Не розгубившись, господар будинку, мисливець зі стажем, вистрелив у нападника з власного зареєстрованого мисливського карабіну. Від отриманого вогнепального поранення злочинець одразу ж помер.

«Своїми сміливими діями чоловік зміг налякати інших нападників, захистити не тільки власний будинок від пограбування, а й врятувати життя собі та рідним. Проведеними оперативними та злагодженими діями поліцейських, трьох підозрюваних, вихідців із Дагестану, упродовж декількох годин було затримано. Четвертого грабіжника оголошено у розшук», - кажуть у прес-службі.


Співробітники поліції Київщини не затримували господаря будинку. За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ст.118 (умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця) Кримінального кодексу України, для виконання низки слідчих дій. Днями, за погодженням із обласною прокуратурою, провадження закрили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Шурик Показати IP 10 Квітня 2017 22:34
Мужик! Дай Бог щоб кожен давав таку відсіч, тоді дивись і погрвбувань стане меньше.
ура Показати IP 10 Квітня 2017 23:14
раніше за таку самооборону саджали
ввв до ура Показати IP 11 Квітня 2017 07:56
а вже нема куда тягнути...з правом.... бо Нас не буде...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus