USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чому в складі УКРОПу Волині - екс-регіонали

26 Вересня 2015 19:05
Чому в списках партії УКРОП з’явилися люди, які свого часу були членами Партії Регіонів? В об’єднанні патріотів пояснюють: головний принцип підбору кадрів успішної команди - професійні якості, а не колір партійного квитка. Відтак, УКРОП не став «притулком» для регіоналів, а командою, яка зібрала кваліфікованих фахівців. А таких, зі слів керівників політсили, наразі не вистачає.

Про це стало відомо під час прес-конференції представників партії УКРОП, яка відбулася в рамках представлення кандидатів в депутати до місцевих рад сьогодні, 26 вересня.

Нагадаємо, у нещодавньому інтерв’ю на сторінках волинських видань колишній очільник обласного осередку Партії Регіонів Олександр Башкаленко повідомив, що «кістяк» УКРОПу складають «досвідчені регіонали», зокрема, його колишній соратник Олександр Курилюк.

Останній, зауважимо, працював до 2014 року на посаді заступника голови облдержадміністрації, за головування Бориса Клімчука. Відтак, журналісти запитали, що скаже з цього приводу член політради УКРОПу Ігор Палиця, як компрометує це партію перед виборцями.

Зі слів Ігоря Петровича, у обговоренні кандидатури Олександра Курилюка, ключовим аргументом на його користь стали професійні якості, а не колір партійного квитка.

«Річ у тім, що у владі не вистачає фахівців. Нам сьогодні потрібні люди, які зокрема орієнтуються у тому, як працює освіта, - щоб вибивати субвенції на навчання, щоб дітям виділяли на харчування не 5 гривень, а 10-15. Щоб обласна рада не блокувала ці гроші на своєму рівні, а щоб кошти дійшли до села і щоб директор школи мав можливість обирати, де закуповувати це все. Нам порібні фахівці, і я вважаю, що Олександр Курилюк - фахівець», - пояснив Ігор Палиця.

Зрештою, зауважив він, і до особистості покійного Бориса Клімчука, який теж був членом Партії Регіонів, він ставиться з великою повагою. Бо все, що той робив, було спрямоване на розвиток краю, і так, як він служив Волині, – не служив жоден голова ОДА.

«Зрештою, головне - люди, а не політсила», - наголосив Ігор Петрович і нагадав про іншу сторону питання: той же Президент України – один із засновників Партії Регіонів, який працював в уряді Віктора Януковича. Утім про це сьогодні багато хто «забув».

«Я не ділю сьогодні людей за партійністю. Я ділю людей за принципами чесності, порядності і професіоналізму. Олександр Курилюк – та людина, яка зможе «підняти» освіту», - наголосив він.

Крім того, всім прекрасно відомо, як свого часу людей заганяли у партію: хочеш працювати – пиши заяву на вступ.

Насамкінець Ігор Палиця припустив, що дати такого роду інтерв’ю напередодні виборів Олександра Башкаленка «хтось попросив».

Зрештою, відповів на слова Башкаленка і голова правління Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Олександр Товстенюк, якого партія висуває кандидатом на посаду Луцького міського голови. Адже саме він брав на роботу радником Олександра Курилюка.

«За 3 роки до Фонду звернулося понад 20 тисяч людей з потребами в грошах на ліки і харчування, і, наголошу, ніхто не запитував у них партійний квиток. Так само працює і команда Фонду. Ми підбираємо людей за моральні, ділові, професійні якості: Олександр Курилюк, Ольга Здебська, Ольга Омелько. Так, цікаве було інтерв’ю Олександра Башкаленка, де він зробив мені комплімент, що кістяк нашого виборчого штабу складається з бувших регіоналів. Так ось що я хочу йому відповісти: ми підібрали грамотних, професійних людей, та йому б я роботи не запропонував», - заявив голова правління Фонду.
До слова, Олександр Товстенюк зауважив: у 2010 році він також написав заяву на вступ до Партії Регіонів. І ніколи цього не приховував. Каже, тоді зробив це, піддавшись на переконання покійного Бориса Клімчука, якому довіряв і також повірив у нову команду. Але вже за два роки – у 2012-му, після численних кримінальних переслідувань, Олександр Товстенюк написав заяву про вихід із партії, а не зробив це, як дехто, – після подій 2014-го.

«Зрештою, - додав Ігор Палиця, - сьогодні ми кажемо «колишні регіонали», але все змінюється, і, не виключено, що колись про нинішніх політиків казатимуть «колишні фронтовики», колишні «бютівці». «Історія все розставить по місцях, і кожен отримає за заслугами», - резюмував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 82
Штефан, Луцьк Показати IP 26 Вересня 2015 19:14
Знайшов І.Палиця кого у приклад ставити! Покійного злодія Б. Клімчука, що був очільником волинської мафії. "Мій президент, мій президент!" Це він про Януковича. Забули? Вірою і правдою служив вбивці і злодію.
Анонім до Штефан, Луцьк Показати IP 26 Вересня 2015 19:40
Більше ніж Б.П.Клімчук,для Волині не зробив ніхто.
ас до Анонім Показати IP 26 Вересня 2015 23:46
Любарт більше зробив
Анонім до Анонім Показати IP 27 Вересня 2015 00:06
поробив такі да
Анонім до Анонім Показати IP 27 Вересня 2015 00:12
Як то наш край піднявся почали краще жити ніж у каліфорнії і естонії.
віто до Анонім Показати IP 28 Вересня 2015 12:35
а правильно було би так: більше на Волині ніхто не вкрав, ніж він.
777 до Штефан, Луцьк Показати IP 26 Вересня 2015 20:49
Штефан. Ти *ЕБИЛ!!!
патріот до 777 Показати IP 27 Вересня 2015 09:47
і то повний!!!
волиняка до Штефан, Луцьк Показати IP 27 Вересня 2015 11:18
А що ти зробило для області окрім поганих коментів на сайтах?:))) От чудо...
Заради добра до Штефан, Луцьк Показати IP 28 Вересня 2015 09:46
А скільки таких клімчуків вірою і правдою служили Януковичу?! Я ще раз повторюю, багатьох ексрегіоналам так само відкрились очі на своїх лідерів після Майдану, як і народу. і не ставте кліше вбивці над усіма людьми що були а партії, бо істинні варвари сиділи в президії, так же як і зараз.
сбу Показати IP 26 Вересня 2015 19:43
.ючому ховають список до міськради там повно регіоналів і тп
лучанка Показати IP 26 Вересня 2015 19:49
Добре, що вийшла ця інформація! Міняю погляди на 180 градусів! Раз регіонали у складі УКРОПУ, то цим все сказано! А професіоналів у нас багато! А маріонетик, які думають, як утриматися при владі, нам не треба! Це через них страждає і стогне вся УКРАЇНА!
Анонім до лучанка Показати IP 26 Вересня 2015 21:11
Тебе нынешние, доведшие страну до фактического дефолта, больше нравятся, чем регионалы?
Влад до лучанка Показати IP 26 Вересня 2015 22:14
Ото ж бо й воно!!!
патріот до лучанка Показати IP 27 Вересня 2015 09:49
Бла-бла легше всього! Наведіть приклад ваших "прохвєсіоналів" - слабо?:) О-то тільки і можете бла-бла, а конкретики НОЛЬ!!!
ас Показати IP 26 Вересня 2015 20:08
не має на волині людей 1 000 000 населення а вибрати немає кого одні регіонали професіонали інших ну не має шукали не знайшли
Анонім до ас Показати IP 26 Вересня 2015 21:12
Просто регионалы с самого начала подбирали под себя профессионалов.
Саньок до Анонім Показати IP 28 Вересня 2015 09:04
В інших країнах такі "професіонали" називаються самодурами і бездарностями! "Построїти", "нагнути", надурити (останнє слово підкореговане спеціально для культурного обговорення) - ось принципи "великого" і "високопрофесійного" українського менеджменту, звідки набирали свої кадри регіонали! В Східній Європі колишні комуняки теж кричали, що всі керівники мають партквиток і без них "країна пропаде" - нічого, вигнали "високопрофесійних" зі всіх керівних посад - результат можна побачити в Польщі (це щоб далеко не їздити)!
укроп orginal Показати IP 26 Вересня 2015 20:18
шановні,а чим Укроп відрізняється в опозиційного блоку? Там і тут ПРОФесіонали!!!!!
патріот до укроп orginal Показати IP 27 Вересня 2015 09:53
Так, так "прохвесіонали" типу Данильчука, Похи і всієї тієї братії саме те! Уперед! От саме ці "нароБлять" коли самі нероби... От же люди... Обрали гаранта, а тепер плюються - ще хочете? Ну ніяк ці люди без граблів не можуть жити, всі 24 роки їх не оминають!!!
Хлоп Показати IP 26 Вересня 2015 20:23
Тiльки Штефан колишнiм не бува. Один такий, вiдмiчений вже iсторiею та отримавший за заслугами!
тамара Показати IP 26 Вересня 2015 20:29
Хто бачить тiльки мiнуcи у минулому- не заслужить плюсiв у майбутньому!!
а ще Показати IP 26 Вересня 2015 21:04
В кожного в сiм' i э комунiсти. А скiльки таких що по сутi cвоiй э регiоналами а вишиванку носять.
читачка Показати IP 26 Вересня 2015 21:11
прочитавши перший абзац статті, а саме речення - В об’єднанні патріотів пояснюють: головний принцип підбору кадрів успішної команди - професійні якості - з цього зрозуміла одне, що справді при ригах було краще жити, коли зараз їх запрошують працювати в укропі.
Дончанин до читачка Показати IP 26 Вересня 2015 22:14
Просто Союз развалили именно для того, чтобы получить возможность открыто набивать собственные карманы. А регионалы - это последний остаток тех, кто делал это, придерживаясь рамок приличия.
Саньок до Дончанин Показати IP 28 Вересня 2015 09:08
Извините, о каких "рамках приличия" идёт речь?
читач до читачка Показати IP 27 Вересня 2015 11:01
у владі не вистачає чесних людей, а фахівців, професіоналів та інших пройдисвітів там хоч греблю гати.
спостерігач Показати IP 26 Вересня 2015 21:49
Бувших регіоналів не буває, так як і бувших олігархів. На рекламних білбордах була фотографія сина Палиці це що привчають до спадкоємця. Скоро нас разом з територією і майном будуть дарувати на день народження - кріпаки. Думайте, бо буде біда.
побачив до спостерігач Показати IP 27 Вересня 2015 09:57
Наводьте свої аргументи і кандидатів, а не залякуєте і всяку х...ю пишите! Не можете навести, щось запропонувати...йдіть лісом і не збурюйте людей - розумники пля...!!! Свої аргументи і подискутуємо. а так - це чистий тролінг!!!
Влад Показати IP 26 Вересня 2015 22:08
Думаю, що тепер ніхто не сумнівається, що так звані українські патріоти - це вчорашні ригоАнали під керівництвом Палиці та Коломойського. Буде прикро, якщо й цього разу на місцевих виборах волиняни знову продадуться ...
спорт Показати IP 26 Вересня 2015 22:57
де никитюк
не підпускати Показати IP 27 Вересня 2015 07:20
Домовились не підпускати ригів Ігоре. Відмовтесь від них.Навіть якщо він професіонал у що я не вірю.Він був у банді.Ну не зміниться він.Все пропало.Небесна сотня не пробачає!
Ігор до не підпускати Показати IP 27 Вересня 2015 16:35
А хто стриляв по небесній сотні?
освітянин Показати IP 27 Вересня 2015 07:41
У школах Луцька є багато сучасних вчителів які здатні змінити ситуацію в освіті області.Маючи закордонну освіту вони по іншому,по новому(до речі як ви казали),бачать і оцінюють ситуацію.Колишні потягнуть вас назад. Та й душком від них несе...Обов язково викресліть їх зі списків. Обіцяли після революції всіх старих звільнити і притягнути. А ви їх повертаєте,як колись Ющенко повернув Януковича в прем"эри.І що з цього вийшло ми відчули.Щось тут не чисто. Повірте в місцевій освіті дуже багато професіоналів зі свіжими ідеями.Я так розумію що це питання не вивчалось.
Світлана до освітянин Показати IP 28 Вересня 2015 11:38
так так у школах ми вже знаємо як працюють з закордонними освітами, на уроках нічого не вчать, а потім розказує ваша дитина не встигає і бла бла бла, але вихід є приводьте до мене на репетиторство після уроків, а ціна хай Бог милує, я стільки не заробляю. Так що не розказуйте про ваших фахівців із закордонними освітами. Моя вчителька була із совєтскою освітою і вона після уроків лишала дітей які не встигали безкоштовно, а тільки заради того щоб діти щось навчились. А тепер сидять фіфи з нарощеними ногтями і з освітою закордонною, та і не тільки в школах, а і у вузах. Найшли приклад
Кошмар Показати IP 27 Вересня 2015 08:03
Читаю коменти...Якщо Сатана вже нарешті (доведено у цій країні...) має обличчя Януковича...Не буде у цій країні ніколи порядку, добра і спокою. Бо мозг великої кількості людей втратив можливість мислити автономно. Що ви, шановні, пропонуєте? В кого комсомольське минуле-не можна до влади, в кого партбілет компартії був- не можна, хто був регіоналом - це взагалі з рогами і копитами. За визначенням ці люди - нелюди, так? Хто хороші? Хто народився після 1991 року? А ну так...Ще Майдан був. Герої Майдана і АТО. Це виключно святі люди, навіть якщо за плечима мародерства і знущання над мирним населенням. Але про це не буду, бо не пропустять комент... Народ, може нарешті спробувати почати думати?!!! Ну пошукайте у голові якусь звивину, котра здатна провести критичний, незалежний від гіперпатріотичного безумства аналіз дійсності. Країна ж руйнується! Герой АТО і Майдана - це не автоматично професіонал будь-якої справи.
Волинянин Показати IP 27 Вересня 2015 08:07
Знов будуть людей купляти.
підкупний до Волинянин Показати IP 27 Вересня 2015 09:59
Ставай у чергу!:)
Укропу Показати IP 27 Вересня 2015 08:32
Шановний Ігоре Петровичу.Курилюк на посаду попав тільки завдяки тісним,бізнесивим звязкам з Башкаленком.Нічого доброго в області він не зробив - хіба що організовував акції "Фашизм не пройде"і десятки автобусів тітушок на Київський антимайдан.Невже про це не знає Товстенюк?Якщо не знає, то і вся ваша кадрова політика так буде будуватися.
реаліст Показати IP 27 Вересня 2015 08:43
пригадаймо спалений ЦУМ у Луцьку - та реконструйований власний торговий центр монстр для (бідних) відвідувачів так же і буде і з місцевою владою у кого більше бабла та активів той і править. На соціальний захист надії нема!
патріот до реаліст Показати IP 27 Вересня 2015 10:04
Вам краще з ніщебродами спілкуватись і у засмаленому, напів-заваленому офісі, який ще при комунізмі будували, а тепер там типу "Рухи", "Свободи"... розташовані, а собі навіть будівлю не звели, не зробили ремонту-реконструкції, а хочуть регіоном керувати? От на що дивитись треба, щоб замість одних гасел ще і робити щось вміли!!! А то вийдуть, хороводи поводять, погорланять - я "патріот", а потім - я у владу хоцу, депутатом хоцу... а що ти зробило чудо для людей, для суспільства - лише горланило?!:)
Реаліст до реаліст Показати IP 27 Вересня 2015 14:25
Ти хто?
Переплутали Показати IP 27 Вересня 2015 08:52
Тут захід,а не схід України.Ви помилились.На людей Януковича алергія. Від чистого серця вам кажу. Вони професійно вміють тільки красти.Зверніть на це увагу, інакше народ відвернеться.
побачив до Переплутали Показати IP 27 Вересня 2015 10:06
А на Заході лише гасла волати, хороводи водити і більше нічого не вміють!!!:) Зверніть на це увагу, інакше народ відвернеться.
аааааааа Показати IP 27 Вересня 2015 08:52
то Товстенюк був членом партіі регіонів? ОГО
лучанка Показати IP 27 Вересня 2015 09:21
Колишні регіонали розсмокталися по різних партіях. "Наш край" навіть біло-голубу символіку не змінив. Їх чимало в "Солідарності" та "Народному фронті". Хочуть, щоб наш край був їхнім, наша держава - їхньою (новий бренд комуністів "Наша держава". Голосуйте за українців, а не перевертнів-пристосуванців!
тато до лучанка Показати IP 28 Вересня 2015 11:45
українців? яких? порошенко - вальцман єврей, тимошенко єврейка, гройсман єврей, яйценюк не понятно якої він породи родичі в америці сидять, ляшко ну тут можна лише поспівчувати прастітут і все, садовий самопоміч лемко, де ті українці? в якій партії? янукович і той білорус.
памятаю Показати IP 27 Вересня 2015 10:10
партія регіонів то взагалі партія проффесіоналів. Он як міністр Ю.Бойко бурові вишки купив за бюджетні кошти вдвічі дорожче. До сих пір не можуть розслідувати. А очільник ДПА Клименко як професійно створив конвертаційні центри, які мільярди гривень відмивали. Клюєв теж як професійно тирив бюджетні кошти на свої бізнес проекти. То вам не просто так - треба мізки мати. Президент від ПР був взагалі проффесором...
Хлоп Показати IP 27 Вересня 2015 10:33
Проблема не в екс-регіоналах. По-перше, зважаючи на его Палиці, дійство повинне було бути масштабним, бо грошей не шкода, і імідж всенародної підтримки вкрай потрібний. По-друге, професіоналів і справді мало будь-де. Але ж не може пан Палиця вивести на сцену десяток толкових людей, не по рангу, через те і треба компенсувати дівчатами-"сигнальщицями" та "незамінними" регіоналами. Має право, в кінці кінців, бо має гроши, має медійні ресурси.
Іван Показати IP 27 Вересня 2015 10:56
Питання до Палиці. Чи має людина совість, яка злочинними методами вкрала у держави сітку заправок, нафтобаз , заводів, комерційної нерухомотсті керувати державою? Питання до правоохоронних органів? Для чого ви потрібні? Дайте собі відповідь. Якщо вона по совісті - то ви будете працювати. Слава Україні.
Волинянка Показати IP 27 Вересня 2015 10:56
Це просто жах,знову риги рвуться до влади,але як нагло і підло. Ні одна людина,яка в минулому була при владі не повинна туди йти. Тільки молоді не заплямовані нічим наші дівчата і хлопці. У нас безліч хрозумних,креативних молодих людей. У яких молоді мізки, які не були ні в яких партіях,не крали,бо не були при владі, при кориті. Але біда в тому,що у наших дітей нема грошей, бо вони не крали. А в депутати беоуть тільки олігапрхів і бандитів,які накрали мільйони,щоб туди попасти.Бо туди,як не даси мільйона не попадеш.І,що все пропало.Знову обіцянки, знову брехня, вже нудить, не хочеться ні чути, не бачити цих ситих,годованих морд, а кричати на весь віт, за смерть наших синів ,які помираютьв нікому непотрібній олігархічній війні.Як можна цинічного говорити їм потрібно прохвесіоналів,яких таких як Курилюк віорюга і йому подібних. Це просто жах.Когоо вибирати-це вибір без вибору. Далі риги будуть у владі, далі і їх дустом навіть не викориш,а в нас нема мізків, нема полішучна за гречку за чорта лисого голос віддасть.
луцький до Волинянка Показати IP 27 Вересня 2015 11:23
випей йаду!!!
12345 Показати IP 27 Вересня 2015 11:15
у камені керівник блоку порошенка очолила штаб укропу,а колишня вірна соратниця єрнмеєва шумік інна їздить активно працює на палицю
дух Показати IP 27 Вересня 2015 11:43
Ну й молодці УКРОПи, взуйте всіх, а якщо порошенки і єреиеєвці почали працювати на них, значить ніс по вітру тримають,за Вами майбутнє
Зрадлива, гнила Показати IP 27 Вересня 2015 11:47
і брехлива влада в Україні останні 200 років ... Чому сьогодні українець для українця став ворогом в Україні ...? чому народ , талановитий та працьовитий , який мешкає на дивній та родючій землі під назвою Україна, не живе спокійно та заможно, а весь час балансує на краю прірви ? Іроди ті, хто творить беззаконня, прикриваючись законами ! Єдине пояснення, яке видається більш-менш реалістичним попри всю свою фантастичність,- те, що на українській землі останні сто років орудує диявол. Українська земля просякнута жахом, на кожному метрі - літри крові і тонни проклять... Нам усім, усій Україні, усім миром потрібно молитися, молитися, молитися чистими тихими молитвами. Молитися і просити прощення за те, що наші предки не зупинили цей жах. За те, що не змогли, не вміли чи не знали.
Патрiотка Показати IP 27 Вересня 2015 12:16
"Всi хочуть булави, всi борються за власть. Та буде булава, як макова голiвка: от так поторохтять i знову хтось продасть... Там зрада, там злодiйство" Сварiться люди "ви ж бо не раби" i як би ви не жили пам'ятайте "риги то зло!", "майдан то портал в рай" - закарбуйте собi це у пам'ятi, а ще, закарбуйте у пам'ятi Українську незалежнiсть, бо з таким менталiтетом пам'ять - це усе що може залишитись выд цiєї держави!
не пацик Показати IP 27 Вересня 2015 12:27
все тому що в Украіні від любові до ненависті всього півкроку !
довибирались, докеру Показати IP 27 Вересня 2015 12:46
Українська земля залита молодою кров'ю, встелена тілами юнаків, мирне населення Сходу без даху над головою, ліків, їжі нормальної...
гаплик Показати IP 27 Вересня 2015 12:53
як тільки починають виправдовуватись - треба ставити крапку. Це дійсно смішно, ніби тільки бувші регіонали - професіонали)) Гроші правлять бал. Професіонали не мають шансів ниі висунути кандидатуру, а тим більше - бути вибраним. Їх давлять такі "професіонали" з кішенькових партій. Вибори стануть чесними і справедливими, коли не будуть залежати від гаманця кандидата і його оточення. А так - це базар, де хитрий і багатий, купує бідного.
Уважний Показати IP 27 Вересня 2015 12:59
Цікаво ,як Палиця буде керувати і зробить процвітаючу область?, які схеми і мутки будуть проведені з мешканцями Волині, адже все що він нажив і зараз так щедро роздає якраз з відти, а чи вміє він чесно працювати по європейському з прибутком в 10 процентів а не 300, особисто в мене більше питань чим довіри,коли вже украінці будуть у владі?,Коли?
Луч до Уважний Показати IP 27 Вересня 2015 14:03
а ти чому не йдеш у владу чи лише на дівані можеш ля ля
гаплик до Луч Показати IP 27 Вересня 2015 23:53
тому що немає грошей, щоб заклеїти собою борди, проплатити за себе телебачення та інтернет-видання, поставити майданчики і т.д., бо на чесно зароблену зарплату цього не зробиш, а красти совість не дозволяє.
Patrik Показати IP 27 Вересня 2015 13:00
Взяття до лав УКРОП ексрегіоналів - серйозна стратегічна помилка! Не менше 90 відсотків лучан будуть шукати на виборах альтернативу УКРОПу через одного Курилюка... Неоправданий ризик безсумнівно приведе до глобальноі поразки на виборах... Аналогічна ситуація з "Нашим краєм".
Луч до Patrik Показати IP 27 Вересня 2015 14:04
це не помилка це щастя що їх там не буде)
Patrik до Луч Показати IP 27 Вересня 2015 14:49
Це як для кого, виборцям - щастя, а кандидатам - програний шанс.
Уважний Показати IP 27 Вересня 2015 13:39
На додачу своіх сумнівів, пригадате попередні вибори, Лазорка і його папу Палицю , де Лазорко? Да, десь на курортах замутили схему і УРА, Одні схеми , а навіщо йому Луцьк і Волинь?, де тут мільярдні схеми , мабуть точно купує кріпаків під гаслом справедливості,дивно бачити такого патріота Украіни, людини яка сюди приїздить тільки на роботу, ну прямо як якийсь лорд в колонію свою.
Реаліст Показати IP 27 Вересня 2015 14:18
Ніколи нікого чесного і патріотичного не пустять у владу. Влада - це бізнес. Тому як в тій приказці "Пани бються то у мужиків чуби тріщать".
лучанка до Реаліст Показати IP 27 Вересня 2015 16:00
Ящо від укропу в волиньраду йде такий матьорий злодюга як Карпук Віктор Наумович то вже повний абзац.Ховайсь хто може!!!
Данілін Показати IP 27 Вересня 2015 14:26
Якого біса Лапін в галіфе розгулює по Там-Таму? Війна вже скінчилась, чи це депутатішка з виборцями так працює?
рома Показати IP 27 Вересня 2015 14:38
чомуі йдуть, бо в укропі за вступ ціна меньша.
Анонім Показати IP 27 Вересня 2015 14:44
Тах хто ж повірить,, це казочка для дурних та наївних, ви сві пред виборами стаєте чесними, "біс попутав" не ЗАКАНАЄ, люди н етакі дурні!!!
Сергій Показати IP 27 Вересня 2015 15:12
Палиця робить з Волині другий донбас свою ВОТЧИНУ. Він рахує волинян за повних ід**тів
Фірст Показати IP 27 Вересня 2015 17:47
та привіз декілька сумок з грошима, от і представником став, сильно Палиця свої гроші роздавати не буде)
дійсно Показати IP 27 Вересня 2015 19:26
Страшно.Донбас тут легко може бути.Броники стоять на Волині-сказав Саакашвілі! То за кого голосуєм народ?
Троляку на гіляку до дійсно Показати IP 28 Вересня 2015 10:47
)))) сказав Саакашвілі))))) вийди з нету і сам подивись. Броники))) Донбас))) тролі ви пальоні))))))))
Лучанин Показати IP 27 Вересня 2015 20:59
Яким би спеціалістом не була особа, якщо вона злодій, якщо в душі ненавидить українців і все українське, користі для людей від неї не буде!
Патрiотка до Лучанин Показати IP 27 Вересня 2015 21:54
А хто любить українцiв? Чи не тi, що кричать до переселенцiв "сепарiв геть"? Чи може це тi, що своїм українцям пiд хату їхнiх батькiв труну привозять, бо донька регiоналка? Тi люблять українцiв? Чи може люблять українцiв тi, якi вважають що якась сiльська вчителька не має права працювати бо пiдтримала регiони? А, українцiв певно люблять тi, хто кидав коктелi молотова, щоб спровокувати беркут на майданi, i тi, що долар за хмари пiдняли, вони теж люблять українцiв. Тi хто агiтує за демократiю, маючи в головi зовсiм iнше? Тi хто кричать "Бандера герой, хто так не вважає - сепар" хоча з роду не мали до Бандерiвцiв жодного вiдношення, не знають що то таке бо їхнi батьки i дiди були комуняками - вони люблять Українцiв?
за Показати IP 28 Вересня 2015 09:50
може за партію зелених? І не потрібно голосувати за тих хто тисячі гривень тратить на рекламу.Менше реклами більше толку(бо чесні кандидати не мають грошей за рекламу,а мають ідею)
11 Показати IP 28 Вересня 2015 15:16
...і чому вцепились до тих регіоналів........при них принаймі була стабільність..мир в державі...ціна на газ у сім разів нища......і так відкрито як при теперішній владі чинуші не наживались.....
Проти стереотипів Показати IP 28 Вересня 2015 17:56
Ми будемо краще жити, коли прийде розуміння, що наявність у людини грошей не робить з неї автоматично злодія. Звичайно, важко прийняти істину, що, можливо, ти не маєш грошей, бо лінивий, тупий чи не маєш низки необхідних якостей для бізнесу. Одна справа, коли держслужбовець їздить на шикарному авто і живе у палаці, а зовсім інше, коли це все наявне у успішного бізнесмена. Настав час перестати жити стереотипами і тикати пальцем у все, чому заздримо. Заздрість розрушає і ніколи не зробить ваше життя простішим!
не байдужий Показати IP 1 Жовтня 2015 17:05
поки оліхархи при владі- діла не буде. люди не сліпі і вміють розрізняти слова від реальних дій.
аіз Показати IP 16 Листопада 2015 22:02
Голосував за Товстенюка.На жаль не пройшов.Я ж просив виведіть з Укропу Курилюка та подібних.Та є незаплямовані професіонали.А Курилюків народ не хоче вже бачити.Зрозумійте.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus