USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Депутатів Луцькради можуть покарати за «сквернословство»

26 Серпня 2014 14:54
Неетична поведінка депутатів під час сесій міської ради може зіграти злий жарт з обранцями громади.

Депутатів міськради можуть позбавити слова у виступі та у запитаннях.

Про це стало відомо під час засідання комісії з питань ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження сьогодні, 26 серпня.

Нагадаємо, на розгляд депутатів пропонуються зміни до регламенту роботи сесії. Зокрема, серед депутатів хочуть подолати «кнопкодавство», забираючи картки в них, коли вони виходять із сесійної зали.

Заклики до насильницьких дій, образи в адресу інших людей, неетична поведінка – усе це може призвести до того, що депутата можуть примусити замовкнути до кінця сесійного засідання. Причиною позбавлення слова можуть стати непристойні слова, некоректна поведінка або образа.

У проекті йдеться, що головуючий може двічі попередити депутата-сквернослова, а потім поставити на голосування питання про позбавлення слова у виступі та запитанні до кінця сесійного засідання. Якщо більшість депутатів вирішить покарати свого колегу, то голосувати цей депутат зможе, але буде змушений сидіти мовчки.

Депутати проект рішення підтримали і пропонують підтримати його під час сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 26 Серпня 2014 16:21
Ще в куток поставте.
my_gift до Анонім Показати IP 26 Серпня 2014 17:36
І рот скотчем заклейте! Бо як інакше контролювати?
Вол до my_gift Показати IP 26 Серпня 2014 18:02
Свободу слова не придушити!
БУКА Показати IP 26 Серпня 2014 18:01
Вам яскравий приклад гоніння на людей, які знають декілька мов і бажаютьна них висловлюватися. Депутат перед виступом може сказати, я вибачаюсь за латинь, яка буде у мене проскочувати. Тоб- він попереджає, що він поліглот,а не депутат-сквернослов.. Таких можна назвати :"Депутат латиньор", і не ображатися на нього, тому, що він ПОЛЯГЛОТ.
Українець Показати IP 26 Серпня 2014 19:24
Контролювати свої слова і емоції потрібно завжди.Тим більше людям публічним.Як приклад - Левко Лук"яненко.А бризкати слиною та верещати з трибуни як свиня недорізана просто сміх людський.Факти замість пустих брудних слів часом діють краще кулаків і матюків.
БУКА до Українець Показати IP 26 Серпня 2014 19:35
Знов ви -матюки! Да ЛАТИНЬ це!
увс Показати IP 26 Серпня 2014 20:53
А за жлобство та сприяння у розкраданні, а за безгосподарність карати будуть? Що тут мова. Як думають, так і висловлюються. Хіба можна карати за голову?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus