USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Дорогу Львів-Луцьк відремонтують до літа, - міністр інфраструктури

7 Лютого 2016 16:16
Ремонт траси н-17 Львів - Луцьк через Радехів буде завершено в першій половині 2016 року. Про це повідомив Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський під час Години запитань до Уряду, - повідомляє Україна Комунальна.

«Волинь отримала 94 мільйона гривень (у рамках експерименту з фінансування ремонту доріг за рахунок митних платежів – ред.). Частина цих коштів, 300 тисяч гривень, були спрямовані на проектування дороги Львів – Радехів – Луцьк. Нагадаємо, Львівщина завершила ремонт свого відрізка дороги Львів-Луцьк. З березня почнеться ремонт дороги від кордону з Львівською областю в сторону Луцька, а в першій половині цього року буде повністю завершено будівництво цього відрізка», - сказав він.

ЧИТАТИ ЩЕ: РЕМОНТ ВОЛИНСЬКОЇ ЧАСТИНИ ДОРОГИ ЛУЦЬК-ЛЬВІВ ВДВІЧІ ДОРОЖЧИЙ

Зі слів Міністра, таким чином, буде повністю відновлено напрямок Львів - Луцьк через Радехів. Це дасть водіям можливість заощадити значні кошти, оскільки альтернативний шлях через Рівне майже на 90 кілометрів довший.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
4you Показати IP 13 Лютого 2016 17:34
А в Радехові галіцяки не відремонтували

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus