USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Ремонт автошляху Луцьк-Львів хочуть розпочати в березні

11 Січня 2016 11:03
Тендерні процедури щодо робіт на автошляху Луцьк-Львів хочуть завершити у березні.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 11 січня.

Зі слів голови ОДА Володимира Гунчика, цього тижня відбудеться його зустріч у Мінінфраструктури, де він вноситиме пропозиції щодо реорганізації структури ДП «Волинський облавтодор».

Також зустріч стосуватиметься початку реалізації проекту «Луцьк-Львів» на етапі оголошення та проведення тендерів. Протягом січня-лютого тендерні пропозиції повинні бути завершені.

У березні передбачається завершення тендерних процедур, щоб роботи на автошляху можна було розпочати, як тільки дозволять погодні умови.

Нагадаємо, Львівщина завершила ремонт дороги Львів-Луцьк. Уже наступного року естафету приймуть волинські дорожники. Однак львів’яни залишили автомобілістам, які користуються цією трасою, неприємний сюрприз - чималу яму.

ЧИТАТИ ЩЕ: БУДІВНИЦТВО ДОРОГИ ЛЬВІВ-ЛУЦЬК ПЛАНУЮТЬ ЗАВЕРШИТИ ДО ЛІТА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Соня Показати IP 11 Січня 2016 11:42
Що ви вчепились до тої львівської траси? Вона ще більш-менш, а на Устилуг набагато гірше. Зробіть цю "міжнародну трасу", тим більше це за гроші митниці.
ФигВам Показати IP 11 Січня 2016 11:54
Ключевое и ни к чему не обязывающее слово - "хочуть".))
Влад Показати IP 11 Січня 2016 12:06
Хотенчики ви наші...
Ганна Показати IP 11 Січня 2016 15:18
. ЧИЇ ЦЕ ЯМИ? ЦЕ НЕ НА ВОЛИНСЬКІЙ ТЕРИТОРІЇ - ЗАПЕВНЯЮ, ЯК ДОРОЖНИК. Журналісти будьте обачніші, якщо пишете про Волиньські новини то і ями мають бути Волинські.
Тарас Чурило Показати IP 11 Січня 2016 17:08
Це тільки хочуть, цього хочуть вже 5 років, та ніяк не можуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus