USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Директору підприємства з будівництва аеропорту «Луцьк» хочуть продовжити контракт

23 Грудня 2015 13:14
Депутати Волинської облради хочуть провести експертну оцінку аеропорту «Луцьк», аби вирішити у 2016-му році його подальшу долю: реорганізацію, злиття чи ліквідацію. Для цього планують продовжити контракт директору КП «Дирекція з будівництва та введення в експлуатацію аеропорту «Луцьк» Олександру Хомічу.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області вчора, 22-го грудня, у прес-центрі обласної ради.

Начальник відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області Лілія Кашева інформувала, що 22 грудня 2015-го року закінчився термін дії контракту з директором комунального підприємства «Дирекція з будівництва та введення в експлуатацію аеропорту «Луцьк» Олександром Хомічем. Чиновниця рекомендує продовжити контракт, аби продовжити роботу над об’єктом чи хоча б для того, аби було кому його ліквідовувати.

«Це підприємство створили у 2008-му. Воно було покликане розбудовувати наш військовий аеропорт у зв’язку з проведенням «Євро 2012», втім, інвестори не відгукнулися, і воно так і не розпочало свою діяльність», - розповіла Кашева.

Також вона додала, що, оскільки підприємство не працює, відповідно, не заробляє на себе коштів, то директор не отримує зарплату.

Підтримати пропонований Проект рішення закликав колег депутат укропівець В’ячеслав Рубльов.
«Цей контракт потрібно продовжити, адже ми ухвали рішення про діяльність тимчасової майнової комісії. Вона вже із 23-го грудня робить свій перший виїзд на об’єкти. Якщо ж депутати відхилять продовження контракту Хомічу, то ми не зможемо зробити належну оцінку підприємству. Тому до 1-го квітня 2016-го року необхідно дати час йому попрацювати. Відповідно, після експертної оцінки буде видно що з цим комунальним підприємством робити: чи його чекає реорганізація, чи злиття, чи ліквідація», - наголосив обранець громади.

Більшість підтримала його, відповідно, профільна комісія ухвалила рішення рекомендувати депутатам обласної ради продовжити контракт із Олександром Хомічем під час сесійного засідання.

Нагадаємо, цього місяця Інформаційне агентство Волинські Новини розповіло про те, що в області створили новий орган, який боротиметься з корупцією. Йдеться про те, що депутати обласної ради створили тимчасову контрольну комісію, яка займатиметься перевірками комунальних підприємств. Якщо ж знаходитимуть порушників, то на них чекає відповідальність та звільнення, а нові призначення, обіцяють у раді, будуть прозорі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Микола Показати IP 23 Грудня 2015 15:10
І що він зробив щоб контракт продовжувати? Може інвестора знайшов чи ще щось хороше? Нічого не міняється, як було розбазарювання державних коштів, то так і залишилось.
Літак Показати IP 23 Грудня 2015 16:00
Якій в дупу аеропорт!!! Подивіться скільки землі в межах Луцька хочуть прихватити !!! Глянте по мапах Google, як розташований вивісковий аеродром, від Вишкова до межи (знак Луцьк на Ківерці) міста, а це нахілий клаптик землі. Бізнес плану нема, і ніколи не було. Хто сюди літати буде?. Рядом Львів (150 км.) міжнародний аеропорт, Рівне (70км) аеропорт регіонального значення! В Луцьк поїзди не всі заходять, а вони аеропорт зібралися робити. Землі можна вкрасти через створення аеропорту, його банкрутство, а по ходу ще й державних грошиків нехіло тяпнути !
Військовий аеродром Міноборони ніколи не віддасть цивільним, бо це стратегічний об'єкт. До пшеків менше 100 км по прямій, це завжди була перша лінія оборони.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus