USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Антикорупційна прокуратура виграла апеляцію в екс-нардеп від Волині

14 Квітня 2017 12:28
Апеляційний суд Києва скасував рішення суду першої інстанції про зобов'язання НАБУ закрити кримінальне провадження щодо екс-нардепа Миколи Мартиненка, інформує Українська правда.

Цю інформацію підтвердив керівник спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.

На запитання, що означає ця апеляція, та які подальші дії у справі Мартиненка Холодницький відповів: "Усе буде добре".

Як відомо, в березні директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник заявляв, що слідство у справі Мартиненка знаходиться на завершальній стадії. Тоді ж повідомлялося, що НАБУ здійснює обшуки в будинку колишнього народного депутата.

Національне антикорупційне бюро веде розслідування за фактом отримання хабарів на суму 30 мільйонів франків при закупівлі НАЕК "Енергоатом" обладнання у чеського акціонерного товариства "Skoda JS".

Друга справа стосується фактів системних порушень під час закупівлі уранового концентрата для потреб ядерної галузі.

Детально про справу Мартиненка читайте ТУТ.

Микола Мартиненко був нардепом ВРУ 3 – 8 скликань, двічі обирався від виборчого округу № 21 (центр – м. Ковель) . У 2016 році добровільно відмовився від депутатського мандату у в зв`язку із скандалом навколо розслідування, яке проводить Національне Антикорупційне бюро України щодо його можливої причетності до корупції. У грудні минулого року Верховна Рада достроково припинила депутатські повноваження Мартиненка.

Роман Кравець
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus