USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку штрафують продавців алкоголю

12 Червня 2014 20:04
В обласному центрі Волині червень оголосили місяцем боротьби з незаконним продажем алкоголю. У зв'язку з цим правоохоронні органи майже щодня проводять рейди.

Про це йшлося під час засідання міської координаційної ради з проблем ВІЛ-інфекції/СНІДу, туберкульозу, наркоманії, з питань профілактики і протидії пияцтву, алкоголізму та тютюнокурінню вчора, 11-го червня.

«Муніципальною дружиною Луцької міської ради складено за 2014-й рік 21 протокол щодо продажу спиртних і тютюнових виробів неповнолітнім. Ми перевіряли й по торгових точках чи є порушення продажу горілчаних виробів, зокрема після 22-ї. Таких порушників 9», - розповів начальник відділу муніципальної дружини міськради Валентин Шпак.

Він зауважив, що рейди проводять залучаючи працівників МВС та управління розвитку підприємництва та реклами Луцькради.

Коли порушника ловлять «на гарячому», то протокол щодо порушення складають на продавця. Відповідно порушнику доведеться дістати зі свого гаманця від 510 гривень до 10 тисяч.

Нагадаємо, що з 1-го червня вступило у дію рішення Луцькради «Про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів». Згідно з ним заборонено продавати алкогольні напої, а також пиво й інші слабоалкогольні напої, вина з 22:00-ї до 8:00 години усім суб’єктам господарювання, крім ресторанних закладів. Втім, у ресторані не можна буде купити алкоголь на винос, бо це передбачено в забороні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 12 Червня 2014 20:48
який сенс у забороні, коли у ресторанних закладах дозволено торгувати - напевно сильніші і багатші так витісняють своїх бідніших конкурентів
Анонім до Анонім Показати IP 13 Червня 2014 07:07
В ресторани придурків таких як ти не пускають!
Петро Показати IP 13 Червня 2014 10:05
Тільки ліквідація МАФів як пережитку минулого дасть якісь суттєві результати ,інакше це буде безкінечна гра в піжмурки : хто не сховався - я нє вінават...
sasha Показати IP 14 Червня 2014 09:40
Якби ще по АЗС пройшлися рейдами, особливо на ДПЗ - заправка AVETRA

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus