USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На пільговий проїзд доведеться почекати, - мер Луцька

11 Лютого 2014 10:27
Договори на пільгове перевезення «дітей війни» у місті досі не укладені, попри обіцянки влади двомісячної давності. Нині йде процес укладання договорів.

Про це повідомив луцький міський голова Микола Романюк у прямому ефірі телеканалу «Нова Волинь» під час звіту про роботу за 2013 рік вчора, 10 лютого.

Лучанка запитала в очільника міста, чому водії маршрутів, на яких мали б безкоштовно перевозити «дітей війни», не чули про таке нововведення міськради. Хоч уже ЗМІ встигли розповісти громадськості про ці обіцянки.

Нагадаємо, «дітям війни» ще 18 грудня під час засідання міськвиконкому пообіцяли пільговий проїзд в маршрутних таксі, які курсують маршрутами 9, 18, 26, 27 та 47.

Луцький міський голова пояснив, що поки кошти на виплату компенсації цим перевізникам не були передбачені в бюджеті, перевізники не возили цю категорію пільговиків безкоштовно.

Він запевнив, що угоди з перевізниками почали укладатися після прийняття бюджету. Тож «дітям війни» ще доведеться зачекати на пільгові перевезення, поки будуть підписані угоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Гость Показати IP 11 Лютого 2014 11:31
Обнагліли ці діти війни. У ни дві пільги і так є.Комунальні послуги і добавка до пенсії. Попридумують казна-що.То ви усім давайте поробіть діти війни хто народився уже після війни, їм ще гірше було.Дурдом та й годі
Акула до Гость Показати IP 11 Лютого 2014 12:41
Стули пельку "гость" , ти мабуть на Марсі живеш і невідомо з яких причин не поважаєш наших батьків (діти війни) . Ті надбавки до пенсії лише на бумазі є і на тих рішеннях суддів де до речі жодна виконавча служба так і не виконує їх мотивуючи тим, що у "славному" Пенсійному фонді міста і в цілому по Україні відсутні кошти ( і так щороку відмовляють, і щоразу одне і теж -- тобто повертають "дітям війни" виконавчі листи з проханням надати їх у наступному році . Ганьба !
Лучанка до Гость Показати IP 11 Лютого 2014 13:15
правильно, навидумували пільговиків, і посвідченнями торгують. микола мялковський що в міськраді працював то їздить чорнобильцем, то дитина війни, то помічником мера... і жодної підстави для цих посвідчень немає!
Ігор Показати IP 11 Лютого 2014 13:39
Cтпроцентно підтримую лучанку і гостя.Хочете ,будь яке посвідчення вам дадуть,хоч учасника бойових дій у 50 років.Це страна чудес.Понаплоджували цих посвідчень,особливо у дійте.Їх видає міська рада, як паспорти такі посвідчення.Сидять двоє діок, і питає один одного.А ти де взяв таке посвідчення, а той до нього та в мами кума у міській раді ми такфі посвідчення маємо усі і безоплатно їздимо в в маршрутках і тролейбусах.Отак і робиться.Кругм корупція в будь якій галузі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus