USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На сесію міськради меру Нововолинська принесли «подарунок»

25 Грудня 2015 13:41
Активісти Цивільного Корпусу «Азов» Нововолинська 24 грудня принесли на сесію міської ради використані шприци.

Про це повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

Річ у тім, що активісти «Азову» під час акції «Чисте місто» прибрали місцевий парк. Назбирані використані шприци вони принесли на сесію міської ради, щоб вручити їх міському голові Віктору Сапожнікову. Таким чином, вони спробували продемонструвати бездіяльність міської влади щодо вжиття заходів по викоріненню наркоманії у шахтарському місті.

До сесійної зали членів ЦК «Азов» не пропустили, але в коридор до активістів вийшов перший заступник міського голови Нововолинська Андрій Сторонський. У присутності місцевих депутатів та представників ЗМІ члени Цивільного Корпусу «Азов» Нововолинська вручили зібрані шприци.

Андрій Сторонський пообіцяв, що повідомлять активістів про програму боротьби з наркоманією у Нововолинську, а також запросять у комісію.

Нагадаємо, що влітку «азовці» очистили від сміття територію міського парку – стрільбище.А вже восени громадські активісти Нововолинська обіцяли влаштувати перед кабінетом Віктора Сапожнікова «презентацію» зібраних відходів у міському парку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus