USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Активісти Нововолинська обіцяють «розговорити» мера

12 Вересня 2015 14:14
Громадські активісти Нововолинська обурені бездіяльністю влади щодо благоустрою у міському парку і обіцяють влаштувати перед кабінетом Віктора Сапожнікова «презентацію» зібраних відходів.

Про це йдеться на сайті Нововолинський інформаційний портал.

«Мало того, що у єдиному на весь Нововолинськ парку («козлячий» не враховувується, бо міськрада про нього давно забула), проводяться публічні пиятики на свята із благословення місцевої влади, то тепер знову якась св*лота туди внадилася і ріже молоді дуби», - йдеться у повідомленні.

Активісти пригадують, що свого часу міськрада прийняла рішення про виділення одному із «своїх» 4 сотих землі «для ведення підприємницької діяльності» у центральному парку Нововолинська.

«Нещодавно члени нововолинського міського осередку «Цивільного корпусу «Азов» добряче там попрацювали. Із дитячого містечка винесли не одне відро використаних шприців, пляшок з-під пива і горілки та інших наркоманських і алкашних аксесуарів. Правда, до «презентації» зібраного «майна» під дверима службового кабінету міського голови ще не дійшло, але, як вбачається, ця костюмована вистава незабаром буде там проведена. Якраз перед місцевими виборами. Що, як вбачається, має дуже «допомогти» комусь посісти 5 каденцію», - йдеться у повідомленні.
Також активістів обурює відсутність або ж байдужість правоохоронних органів.

«Міліції там вдень зі свічкою знайдеш. Крутилася вона на День міста разом із Національною гвардією, проте звіту не було. Чи оштрафували когось, замкнувши у буцегарню, скільки протоколів склали за пиятику у громадському місці, вилучили пляшок із оковитою і пивом тощо, – нічого не відомо. Скільки 40-градусної медовухи, що продавалася там зранку під фішкою «лікувального напою», вилучили у приватного гастролюючого торговця – того громада не відає.

Пане майоре В. Мартинюк! Ви відповідаєте за громадський порядок у Нововолинську. То й надайте звіт – кого і за що! Ввечері там була дика гулянка. Оковиту і пиво на розлив продавали не криючись. Чому не реагуєте? Хто все це з місцевих бізнесменів організовував? Хто дозволив? Чому не припинили? Підозрілі і неохайного вигляду особи там смажили шашлики. І сотнями збували їх місцевим нетверезим громадянам. Ботулізм, кишкова та туберкульозна палички, аскариди та інша зараза… Де була санепідемслужба? Чи робились контрольні змиви із рук, так би мовити, «кухарів»? А бактеріальні аналізи самої, власне, їжі? Хтось відповість?

Громадськість чекає відповіді. Мовчанкою, улюбленим прийомом місцевої влади, на цей раз не обійдетесь», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анатоль_ Показати IP 12 Вересня 2015 15:24
Дуже це дійство нагадує дешевий передвиборчий піар. Підтримка діючого міського голови Віктора Сапожнікова зараз у нововолинців дуже висока.
Штефан, Луцьк до Анатоль_ Показати IP 13 Вересня 2015 09:39
Дуже висока підтримка ЄВГЕНА НЕДИЩУКА - бійця полку "Азов", що воює на сході, наскільки мені відомо. А "бідний", аж синій СапожнікоФФ, не знає до якого берега пливсти. Залучені до його підтримки "Батьківщина", котра ось вже багато років управляється ним у ручному режимі, відома партія "Вила", міські депутати, "Самопоміч"... Всі його бандюки, земляки із Донбасу та місцеві бізнесюки - розкрадачі комунального майна. А ви "Анатолю_", перепрошую красно, скільки срібняків із рук Сапожнікова отримуєте? Платить він вам щомісяця чи потижнево?
Косинська Алла Григ Показати IP 13 Вересня 2015 20:28
Дійсно підтримка діючого мера у Нововолинську -велика.Мер дуже багато робить для міста.Цього літа довелося подорожувати містами Украіни.Такоі чистоти,порядку,як у Нововолинську я ніде не бачила.Людина -на своєму місті,.То ж підтримайте діючого мера на виборах!!!!Він ще багато зможе зробити для нашого міста.Щось добре написане про мера на сайтіНововолинськ діловий зразу ж зникає,залишаються одні кляузи......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus