USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

На Волині проведуть квартирний облік громадян

23 Листопада 2015 14:14
Вирішити проблемні справи щодо оформлення субсидій на Волині можна лише шляхом проведення квартирного обліку громадян.

Про це під час оперативної наради сьогодні, 23 листопада, повідомив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

Як доповіла директор департаменту соціального захисту населення ОДА Оксана Гобод, щотижня вона розглядає не менше 300 спірних справ щодо призначення субсидій волинським родинам.

«Це дуже складно розглянути за одне засідання комісії з призначення субсидій. Зокрема, бувають й проблемні справи, які розглядають за участю органів місцевого самоврядування. Тому засідання таких комісій варто проводити не менше, ніж два рази на тиждень», - звернулась вона до очільника області.

На це під час прямого включення у режимі відеоселектору заступник Луцького міського голови Лариси Соколовської відповіла, що велика кількість спірних справ розглядають протягом тривалого проміжку часу у зв’язку з необхідністю підтвердження інформації від компетентних органів про кількість фактичних мешканців квартири чи будинку. Окрім цього, з її слів, часто трапляється й таке, що у помешканні проживає велика кількість людей у той час, коли прохання надати субсидію ініціює лише один.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що реакція на жовтневі рахунки із оплати комунальних послуг спонукала волинян ще раз переглянути свої погляди щодо отримання субсидій. Тож, вгледівши багатозначні суми за «комуналку», люди масово почали оформлювати субсидії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
анонімус Показати IP 23 Листопада 2015 14:55
збирають дані на мобілізацію
зося Показати IP 23 Листопада 2015 16:38
а чи в компетенції самої гобот призначати субсидії????чи вона сама в них щось з своїм розвитком петрає?????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus