USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Проїзд у луцьких тролейбусах може подорожчати вже навесні

10 Грудня 2015 11:26
Вирішувати проблеми на Луцькому підприємстві електротранспорту хочуть за рахунок гаманців лучан. Як пояснює міська влада, збільшення вартості проїзду у тролейбусах дасть додатково щомісячний дохід ЛПЕ більше ста тисяч гривень.

Про наміри щодо підвищення проїзду в тролейбусах розповів заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко.

З його слів, це один із механізмів, аби покращити справи на підприємстві, де боргують працівникам зарплату, де зношений автопарк і електромережі по всьому місту.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯК ЗУПИНИТИ РОЗКРАДАННЯ ЛПЕ

«Є пропозиція підвищити вартість проїзду в тролейбусах, аби частково покращити стан підприємства. Також кондукторам буде легше працювати, бо їм незручно давати здачу з копійками. Ми зараз розпочинаємо регуляторну процедуру. Якщо відбудеться підняття вартості проїзду, то щомісяця підприємство додатково отримуватиме 120 тисяч гривень», - інформував Григоренко.
ЧИТАТИ ЩЕ: НА ЛПЕ – ПРОБЛЕМИ З ТРОЛЕЙБУСАМИ ТА РЕМОНТНИМ ЦЕХОМ, АЛЕ НА ЦЕ «ЗАКРИВАЮТЬ» ОЧІ

Та додав, що вартість проїзду планують підвищити із 1.75 гривні до 2 гривень уже з березня 2016-го року.

До слова, працівники ЛПЕ заявляють про махінації на підприємстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анатоль_ Показати IP 10 Грудня 2015 11:40
Це буде добре!
влада Показати IP 10 Грудня 2015 12:02
це самий простий механізм перекинути проблему на плечі людей, а РОманюк ніяк нехоче працювати.
Абрамчік ......... Показати IP 10 Грудня 2015 12:04
Як би не піднімали плату за проїзд , що вартість проїзду планують підвищити із 1.75 гривні до 2 гривень. Хоть до 100 гривень..Поки працівники розповідають про махінації з зарплатами керівництва. Так, згідно з положенням «Про виплату надбавок до посадових окладів за високі досягнення в праці керівникам, професіоналам, фахівцям та технічним службовцям Луцького підприємства електротранспорту», розмір надбавки не повинен перевищувати 50% посадового окладу. Однак окремим працівникам встановлюється розмір надбавки 100%. При чому невідомо, за які заслуги перед підприємством. І це ганебне явище не випалять розпеченим залізом підприємство буде збитковим
Толян Показати IP 10 Грудня 2015 13:21
знов та сама після і ті самі люди. Григоренко ковлеє і романюк. Що можна уло очікувати? А чому вни не скажуть де брати гроші за все оплатити?
Місцевий Показати IP 10 Грудня 2015 13:30
Це рішення просто приглушить проблему молодий креативний заступник хай покаже своі таланти і проведе рішення які хочаб частеово вирішать проблеми це не тільки зарплата а й умови праці працівників чомусь про них голова ні разу не сказав тай заступники закривають очі
Іван Показати IP 10 Грудня 2015 14:14
Шоб підняти ціну на проїзд багато розуму не треба. А от придумати реальний механізм за яким будуть плати всі і не піднімати ціну велика проблема для чиновників. У нас в тролейбусах переважна більшість зайцями їздять, морду цеглою і мовчать , платять лише свідомі лучани. От з цього треба починати, а не вкотре піднімати ціну бо комусь це вигідніше.
Лучанин Показати IP 10 Грудня 2015 14:25
Заздалегідь вибачте за правду, в кожного свої забаганки, але відносно бачення пасажира: Для чого потрібні кондуктори, щоб псувати настрій пасажирам? Зробіть можливість оплати проїзду будь-яким доступним шляхом (SMS, телефонний номер, банківська картка, готівка тощо), тоді можна 100% вимагати проплати. Я не кажу що і так платити не треба, просто якщо ми хочемо щось покращити, то потрібно йти в ногу з часом, а не відпригувати в кам'яний вік. Для мешканців міста (тролейбуси - комунальний транспорт саме Луцька) треба ввести електронний квиток, по типу банківської картки, на який будуть закидатися гроші власником (для пенсіонерів міськрадою) і якою можна буде розрахуватися за проїзд по пільговому тарифу. Для всіх інших громадян проїзд має бути трішечки дорожчий (не набагато, щоб їм не було дуже образливо, наприклад для лучан 1,75, а для всіх інших 2,00). Що це дасть? А це дозволить знати точну суму прибутку. Звідси вже можна буде робити всі розрахунки. Те саме треба зробити й для маршруток. Якщо потрібні техзнічні деталі, то можу описати й ширше. Обладнання, так, не дешеве, але й окупиться дуже швидко. Але є одна дуже велика єдина проблема - окрім пасажирів, це не вигідно більше нікому! Тому і будуть нас дурити постійно.
Ас Показати IP 10 Грудня 2015 14:55
І пенсіонерів заставити платити і зменшити маршрутки дихати немає чим загадили місто
Олена Показати IP 10 Грудня 2015 17:17
А в наших тролейбусах неможливо іздити. Сьогодні мала необережність сісти на один, бо маршруток не було в мою сторону. Зайшла з дитиною на руках, сісти навіть не намагалась, бо там були одні пенсіонери. Так на додачу на мене налетіла дуже зла тьотя- кондуктор, в якоі не було здачі з 50,00 грн. Я навіть копійки знайшла, а грн. менших не було. Вона викричала на мене до наступноі зупинки, що це моі проблеми де я візьму менші гроші, я повинна сама вийти на зупинці і розміняти. В результаті я пересіла на маршрутку. Для чого тоді треба ті тролейбуси? І звідки вони можуть мати прибуток при таких розкладах.
аааа Показати IP 10 Грудня 2015 17:32
Поки 80%пасажирів не платять ні копійки за проєзд-лпє і ннадалі буде збитковим.просто платити мають всі без винятку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus