USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ремонт прибудинкових територій завершать якнайшвидше

8 Квітня 2017 15:46
Більшість прибудинкових територій, які розпочали ремонтувати ще торік, мають завершити до Великодня. А до підрядників, які не поспішають виконувати свою роботу, відповідно до укладених договорів, наступного разу придивлятимуться прискіпливіше.

Про це йшлося під час засідання 22 позачергової сесії Луцької міської ради 6 квітня.

Зокрема, депутат Тарас Шляхтич повідомив: багато лучан скаржаться на те, що ремонт їхніх дворів триває вже більш як півроку, навіть за винятком зимових місяців. До прикладу, ремонт, з його слів, затягнувся на вулиці Чорновола, 2, 2а, 2б, 2в , за адресою Липинського, 15. І це не єдині такі випадки. Тому він попросив міську владу посприяти в якнайшвидшому звершенні цих робіт.

У відповідь на це виконувач обов’язків Ігор Поліщук повідомив, що подібна ситуаціє є і в дворі його виборчого округу на вулиці Шухевича та інших. В дворах, засипаних ще до зими щебенем крупної фракції, ходити просто неможливо, люди викручують собі ноги, що й казати про лучан старшого віку. Тому він наголосив, що, відповідно до його доручення, до Великодня у 80-90% дворах, де розпочали ремонт ще торік, завершать асфальтувати. А коли будуть оформляти договори з підрядниками на наступні роботи, до таких підприємств, які невиправдано довго ремонтують прибудинкові території, будуть ставитися з пересторогою, щоб подібних ситуацій надалі не виникало.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus