USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькій міськраді – новий начальник

20 Червня 2014 09:47
Луцький краєзнавець та історик Петро Троневич отримав чиновницьке крісло у стінах Луцької міської ради.

Розпорядження про його призначення підписав перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук.

Зокрема, у розпорядженні йдеться: «Призначити з 17 червня 2014 року Троневича Петра Олексійовича на посаду начальника відділу охорони культурної спадщини управління культури Луцької міської ради по переводу з управління містобудування та архітектури Волинської обласної державної адміністрації у зв’язку з успішним проходженням стажування з посадовим окладом згідно зі штатним розписом».

Відповідно до статті 15 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» присвоїли Петру Троневичу 10-й ранг посадової особи місцевого самоврядування.

Нагадаємо, раніше посаду начальника відділу охорони культурної спадщини управління культури Луцької міської ради обіймав Сергій Годлевський. Проте, нині він обіймає посаду голови Горохівської РДА. На цю посаду його призначив 4 квітня 2014 року тодішній виконувач обов’язків Президента України Олександр Турчинов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus